vineri, 16 august 2013

Secs. Secs. Secs.



     

Ia sa oripilez si io o tzara publicul meu. Caci deh, de postari cumintele nu mi e aminte azi. Ashe ca v o incitat titlul? Pff.. si pe mine. 
 Secs -ca si actiune, nu organ jenital,da?

Totul pornii de la viziunea unei inghetate. Linse. De fistici au ba, nu conteaza.(Place de fistic, numai ca io preferez de ciucalata, cu alune.)Bunn.. Exista tehnica si in a savura o inghetata. Pe bune. La inceput, o linji un pic, pentru a o inmuia. (Sac..inversa principiului erotic care spune ca atunci cand dai cu liNba, se intareste..). 
Poi da. Pregatesti dantura pentru a musca cu pofta din ice cream. (Si iara  intervine un paradox: Nu musca, caci duare:))).Acestea fiind facute, mai linji si un dest, ca nah..e canicula, si inghetata se topeste. Incerci sa o faci cat de elegant poti, insa duar scosu' limbii te duce cu gandul la pacatzi. Parol!

Si apoi ramane partea pe care nu o mai poti musca. Bagam suctiune. (parca suna mai cuminte asa:)). Si da i si suje, si te mai sterji,ca te murdaresti de crema pe la botic, si da i si mai linje o bucata, sa ti alinti papilele gustative..Si , inevitabil ajunji la orgaZm. Cerebral. Caci neuronii iti sunt indulciti, stomacul ii multumit, senzatia de hot a mai disparut, si necesiti dushul de dupa. Ca te simti naclaita tuata. Asadar, uzezi doar de chiuveta, caci te ai mozolit doar pe buze. Sau si pe nas un pic. Ori pe un san, ca ai decolteul jeneros...

Asta fu preludiul moo..Nu plecati asa repede, ca s nimfomana. Scriptic. Adicatalea trecem la alta pozitiune nekamasutriana..

"Uhh.. Lasa ma sa ma urc pe tine. Asa..stai imobil..nu te misca..lasa ma sa mi rasfir parul pe spatele tau..ma simti? De nerabdare, incep sa ma misc..Orizontal insa..".Pe bune daca nu va dau un premiu de mi ghiciti cu cine fack secs tantric amu. In clipa asta..Un singur indiciu. Este negru..ahh..

Inchei spasmodica prezentare ,amu..fara tigara de dupa. Ca nu mai estem.
Am lasat o sa faca secs. cu altcineva. Io s busy amu. Imi fack Mea Culpa ca m am manjit de inghetata. Si amu ma linjesc:))

P.S:Postarea de fatza estem un paNflet. A nu se intelege ca mi tropaiesc hormonii pana si p acilea, pe blog...Hai ,va tzuc.. Iubiti va derect si erect,da?

Iubeste ma DEFECTA..uraste ma perfecta..

7 comentarii :

  1. Femeia e ca inghetata...daca n–o mananci repede,se topeste...eu ma gandesc la seps...la o inghetata in 2...ahhh...uhhh.....ce pohta imi facushi...ce as mai linje o....:)...lusinica sa mi fie...Angel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No..sa ti fie, injere..io s zapacita..dara tu esti si mai si=))Deci, deseara astept ais crimu'..ca mi ai starnita iara pohtele.Am zis!

      Ștergere
  2. Cand ai o pofta nebuna sa iubesti...tocmai atunci gasesti un nebun sa te asculte si sa te iubeasca...Angel

    RăspundețiȘtergere
  3. Hormonii fericirii stau si-n paine...culmea ca si alte "chestiute" si ea ingrasa.
    Imi suna teribil ecoul melodiei "fata, fata inghetata".
    Cum am spus, una de fistic si pepene galben ...numai cat te duci dupa colt, fata in fata cu Fontana Di Trevi.
    ...si daca ai si-un ban, il arunci peste umar si pui dorinta (pacatoasa).
    Hi !
    Cine s-a racorit acum ?! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Piazza Navona...pe langa statui pisarcoasee :))
    Pup B. Zi faina !

    RăspundețiȘtergere