joi, 22 august 2013

In seara asta te voi iubi alb negru



  
Fara sa sti. Pentru ca tu dormi atat de profund ,fiindu mi perna dorintelor mele nespuse. Vreau sa dormi. Sa nu ma simti atunci cand ma voi incolaci de tine, tinandu te strans. Inoculandu ma in tine. Sa nu ma mai poti exila niciodata.
Si ma asez usor cu capul pe mana ta ridicata. Te adulmec. Mosc. Ma ghemui in visele tale, si ma las purtata de pulbere stelara. 
Si iar e luna plina. Si nu vreau sa te doara nimic. Nici macar atingerea mi nesimtita.
Imi place sa te privesc dormind. Pentru ca atunci iti pot contura sufletul in voie. Si ti sarut trupul indoit de atatea de peste zi..
Si ti scriu in palme cat mi ai lipsit. Simti degetele desenand batai de inima? Uite..in causu ti, am lasat o picatura de sange. Aerat de plamanii tai,
dar apartindu mi .
Ingani in somn. Nu e vaet. Doar un geamat. Si un raspuns la intrebari ce mi striga in timpane..Ma visezi. Pentru ca m ai luat in brate. Si fara sa sti, mi ai furat vocea launtrica. Ai absorbit o printr un sarut infinit, si mi ai trimis empatic:

Taci. Te iubesc.

Si te iubesc in litere albe, pe asternuturi  negre. Ti am tulburat odihna, adorandu te. Te am lasat sa ti ostoiesti setea, oferindu ma. Calina. Rabdatoare. Nerabdatoare. 

Si ne inchidem ochii in clipe matinale, sleiti de iubiri albe in nopti negre, incetinindu ne orgolii si inchizand cuvinte ce nu trebuiesc rostite, in cutii pandoreice.

Odihnindu ne maini, adormind corduri ,pentru a ne trezi in culori.


TIM

2 comentarii :

  1. Smechera si furacioasa fata :))
    Contrastele , ce bine arata impreuna ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poi muzica am avut de unde sa fur..si clipele cu duetul de injeri,face sa iasa asa ceva..:):*

      Ștergere