miercuri, 7 august 2013

Astazi. Maine. Nu ieri.



     

Nu imi e greu sa mi deschid pleoapele dupa vise,injere...Dificil e doar atunci cand imi apar imagini cu dimineti linistite si voit solidare. Sti ca raman nemiscata cateva clipe, atat numai sa rememorez continutul subconstientului nocturn..?
Stiai ca visam doar alb negru? Instantanee din ce am vrea sa ni se intample , sau fobii ce ne agaseaza real, aparute sub pojghita de cosmar..
Iara in ragazul acela..de moment, incerc sa ma gandesc doar la astazi. Si la maine. Sa nu ma intorc la ieri. Sa las cortina peste ceea ce am fost, am trait si respirat. 
Si sa o iau de la capat. Sa nu mi pese ca mi vor tremura genunchi, sau ca mi voi sfasia miocardul din nou. Again and again. Pentru a l petici. Lasand urme rosii, de sange exonerat..
Unde e DA, inevitabil e si NU. Asa ne petrecem zile. Intre afirmatii si negari. Dorinte si refuzuri. Atat de multe paradoxuri, iesite din clepsidra zilnica a rutinei..
E atat de frumos astazi ,injere..Tu sti de ce. Pentru ce imi impart emotia cu tine. Sau tu mi o transmiti empatic. Cat de fericit esti..Iti simt obrajii rosii, iti ascult lacrimile de bucurie, si te tin de mana. Invizibil. Si rad de stangaciile tale. Si iara ma reintorc in coltul sufletului tau, cuminte, asteptandu te.
Inca o zi , injere..Nu e searbada deloc. Imi misc trupul de colo colo, facand cele nefacute ce trebuiesc facute, incercand sa mi eliberez mintea de atat de multe ieri. Imi iese? Voi analiza diseara. Cand voi trage linie, voi scadea ce nu mi trebuie, si voi mai adauga inca un astazi, pentru maine le ce va veni.
Scriu ca sa te hranesc. Ca sa mi citesti toate cele aruncate aici, ca sa sti ca sunt. Nu voi mai avea parte de vizualizari curioase, pentru ca sunt atat de putini cei ce ma inteleg, incat blogul asta o sa devina cat de curand exclusivist. Pentru mine, tine, si cei atat de apropiati mie. 
Ne ar pasa, injere? De cand traim noi dupa tiparele altora? De ce sa ne aliniem statici, intr o sfera normala ce nu ne apartine?
Iar soarele i sus. Ma arde ceva. Inlauntrul trupului schimonosit de atat de multe "de ce -uri". Surad nevrotic  imaginilor de mult apuse, si intind maini spre senin.
O sa fie bine,injere. O sa fie bine.

Uraste ma perfecta..iubeste ma defecta..

3 comentarii :

  1. Cred ca mi-ai placut pana la lacrimi. Dar n-as vrea sa ma smiorcai ca o mironosita...mai bine dau muzica la maxim, chiar de-mi terorizez oamenii din jur..si sper cu tine/ca tine.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc suflete....m-ai facut sa plang...plang de fericire...ma bucur ca te-am cunoscut cu bune si cu rele....ma bucur ca ma hranesti... ne-am simtit bine si ne vom simtit bine in continuare(asa sper sa fie)....stiu ca ai fost alaturi de mine...o sa visam mai departe....asa cum am mai facut-o....TU SI EU....iti multumesc ca existi...tu femeie cu suflet bun....nu te voi uita suflete....azi sunt cel mai fericit(stii tu de ce)...tim...Angel

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.youtube.com/watch?v=4HBYk-eTF4E....Angel

    RăspundețiȘtergere