duminică, 3 august 2014

Tastez,gandesc,mi e dor.Iubesc. Te iubesc,mah.

Vezi ce liniste se lasa dupa ce ne vorbim? O multumire neterminata. Pe fuga... dara existenta. Asta e motivul pentru care suntem. Si vom fi. Intelegerea. Si acceptarea. De iubire,nu mai vorbesc. Pentru ca ea suntem noi. Noi doi.
Ne regasim intotdeauna, dupa ce ne am pierdut. Voluntar sau nu. Ne sunt deajuns doar cele doua cuvinte. Iara siguranta se instaleaza comod. Si suspiciunile,pleaca. Te iubesc,mah.
Tu mi simti un pic tristetea din gatlej? As fi dorit sa mi conturezi mai bine , urmele din nisipuri. Nu a fost sa fie. Nu acum. 
Mi am regasit placerea de a scrie.  Sti? Parca m am scuturat un pic de haina de ignoranta pe care am purtat o ceva vreme. Si am inceput sa revisez. Si sa redoresc. Si sa am un tel. Sau doua..Ori mai multe..
Mah. De ce ma iubesti tu asa amestecata? Ma ajuti sa mi pun pe raftzi ( :D), sentimente. Si trairi. Eu nu etichetam starile. Le ziceam doar ca s etape. Ce trec. Mah..de tine nu mi va trece vreodata. Sa sti!
Maine ma voi trezi buimaca. Uitand ca am o rutina pe  care trebuie sa o urmez. Si ,la noapte,cat vei fi plecat, o sa pipai cearceaful. Nu ti voi gasi clacul pe care l pui mereu. Ca o parafa. Ca ai drept deplin si indezirabil. Pe mine. Te iubesc,mah.
Incepusem sa ti   scriu de maine. Ti am spus oare , ca in fiecare dimineata, in apropiere de locul de munca, intalnesc o copila  cu un copil mic? Nu cred. Suntem prea ocupati de noi doi ,ca sa mai taifasuim si despre lumea cealalta. Nah ca ti spun amu. Sau nu..Iti scriu maine. Ca azi iara m o palit dorul ala dement, de a fi citita de tine.
Ia cauta ma tu ,prin tine. Da la o parte toate Te iubesc urile, si scoate ma un pic din inima. Respiram amandoi pret de o postare, si apoi ne reinlantuim cardiac.  Da? 
E cald. All over. Dara mainile mi sunt reci. De vreo 28 de ore si 23 minute. 
Te iubesc,mah. Noapte buna.
P.S.: In noaptea asta am imbulinat o. Lenjeria. Iti astept mana. Sa ne inclestam .

Un comentariu :