joi, 28 noiembrie 2013

Asculta ma. Cu ochii.



Cat ne am durut. Zile fade , sau pline de nerespiratii comune. Si te am simtit. Si ti am fost acolo. Nu m ai desprins din tine. Pentru ca nu ai putut.

Am fost un mar. Injumatatit. De viermii geloziei. Plini de orgolii si de tristete. Si ne am uscat. Pe rand. Sau impreuna. 

Am aruncat marul. Si am redevenit Univers. Al nostru. Nepangarit de nimeni. 
Sunt  opt litere. Despartite in doua cuvinte. Se tasteaza atat de repede. Nu apuci sa spui in taina "te iubesc". Doar ca..

Dor. Cand le spui in van. Cand langa tine, nu exista eu. Sau tu. Dar continui cu incapatanare sa spui. Te iubesc. Pentru ca simti. Si trebuie sa urli ca sa te poata auzi celalalt. Chiar de i orbit de patimi. 

Acum imi citesti pe buze ce ti spun de atata vreme. Zambesti. Si eu o fac. Si te vad oriunde. Cum iti umplu si eu retina. Peste tot. Si ti inspir moscul. Si ma alint . Si te rasfat. Pentru ca e firesc. 

Tu esti eu. Eu sunt tu. Fara mine(tine), nu e posibil sa mi adun clipe. Nu am cum. Pentru ca timpul se opreste. Si pierd nisip de clepsidra , si nu fac nimic. Pentru ca nu exist. Pentru ca nu suntem noi.

Si lasa soarele sa ne moleseasca energii nebune. Si lasa ne sa fim noi. Si lasa ma sa nu te mai las niciodata. 

TIM.

2 comentarii :