luni, 9 septembrie 2013

Ravas.


   
 
Mi e dor de scrisori. Originale. Au un aer boem. Nu neaparat parfumate. Sau poate ca da..cu un iz usor de iasomie. Sau Nivea. 

Le simt intime. Atingatoare. Derma de derma. Buze sarutate . Mai real decat oricand. Pentru ca adresanta , saruta coala..stiind ca la randu ti, iti vei lipi gura de scrisul meu. Neinteligibil. Poate. 

Ideea mi a venit aseara. Concertul de pomina din urbea mea. In miros de gratar, bere ieftina. Lume. Multa lume. Divers. Placut, in mare.

Asteptam momentul in care s o cantat melodia. Noua. Aproape nimeni nu stia de ea. Am fost singura care a strigat ca nebuna..fiindca ne iubim..

Nu facem asta? De o gramada de vreme? Tacut la inceput. Acum turbat. Total.

Si mi e dor de o coala de hartie. De gesturi romantice. De ravas de dragoste asteptat cu pumnii la gura. De incordarea aceea existenta atunci cand deschizi plicul..Si mi e dor de tine.

" Să nu abdici de la visele tale nici măcar sub ghilotină. Să nu ai nici un fel de respect pentru convenţional indiferent de felul în care te vor privi ceilalţi. Viitorul aparţine celor care sunt dispuşi să renunţe la totul pentru visele lor. Nebunia lor va propulsa umanitatea dincolo de graniţele imaginaţiei!" G Gabriel Petru Băeţan

11 comentarii :

  1. Esti minunata B. ..esti iubire !
    ...iar daca am invatat sa iubim si ne-a fost dat inseamna ca nu am trait viata asta in van si n-am respirat in zadar.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.trilulilu.ro/muzica-folk/gheorghe-gheorghiu-eu-sunt-nebunul-care-te-iubeste-13...Angel

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=BIX7Yn6MC2g...Angel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nebun ce si scutura aripi de fiece data ce mi trece prin mine.

      Ștergere
  4. Te vad zambind...imi placi mult cand zambesti...pentru ca iubesti...TE IUBESC....Angel

    RăspundețiȘtergere
  5. Amestec de doi...nu te-ai desprins de mine...in contopirea noastra ne sarutam...ne priveam...si intelegeam durerea placerii...peste tot te-am atins,o respiratie grea,sacadata,curgeam dintr-unul intr-altul...TIM...Angel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce sa ne desprindem?Pentru a ne putea amesteca din nou..

      Ștergere
  6. Nu prea se mai poartă scrisorile în ziua de azi...poate doar unii melancolici mai încearcă metoda asta, de dragul trecutului, deși riscă să le-ajungă mesajul la destinatar după vreo 10 ani.

    Poșta e mai nou, doar serviciu de livrări facturi, și cam atât.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mooo Caro..nu cred ca mai exista nici plicuri pentru scrisori. Eu is mai "vintigi" ashe. Deh.. o data cu varsta, sti tu..traiesti din trecut si faci ce n ai facut atunci.:)

      Ștergere