luni, 23 septembrie 2013

Marginalizam.


    

..lucruri si fapte care , poate sunt indispensabile in momentul respectiv, dar carora noi nu le dam atentia necesara. In clipele potrivite.

..oameni ce nu s au ridicat la nivelul asteptarilor noastre, si carora le intoarcem subtil spatele, pentru a le arata ca au gresit, si ca nu are rost sa stea langa noi daca nu sunt pe aceeasi lungime de unda. Sau persoane care nu inteleg gravitatea faptelor lor, fiind "posedati" de nocivul pe care nu il rationeaza.

..frunze ce nu dorim sa cada, pentru ca preferam o vara continua, sau o primavara tardiva cu renasterile sale puerile, dar atat de necesare.

..iubiri ce nu au mai fost suportabile ,ce nu ne au umplut asa cum trebuie sternul. Cu fluturi, or molii..Who cares?

..pe cei din jur(nu chiar pe toti,insa), atunci cand pulsul si bataile cordului sunt atat de intense fata de o persoana, incat ceilalti par doar..the others.

..trecut ce e doar pale de pareri de rau, fara influente permanente, si fara de regrete.

Si uite cum facem din marginalizare, un fel de a fi. Unii o pot numi ignoranta. Altii, nepasare. Eu ii spun ocolire a nedurerii catre ceilalti. Stiu. Amalgamata chestie. Insa care are totusi o continuitate. Pentru ca din afara, de pe margine, de la limita, te poti intoarce aproape intotdeauna), catre centru. N'est pas?

Si totusi...Nu ne marginalizam pe noi. Atunci cand iubim. Avem grija de cel de langa noi, si simtim cum sufletele devin doar  unul. Trupurile sunt disparate. Simtirile insa, nu. TIM.

Iubeste ma defecta..uraste ma perfecta. (fara de marginalizare..:)

2 comentarii :

  1. Ehei B, uneori nu ne ajung ciolanele si papam tot din strachina celuilalt, uitand ca el ne-a dat doar sa gustam. Asa's unii, asa am fost poate si noi, dar e un moment in viata cand cerni...si cerni...si alegi.
    Alegerile inseamna uneori durerea unor parasiri sau alungari, dar se pare ca noi suntem suma lor...si de suntem drepte ori gresite, suntem noi si gata...iar cei ce nu sunt cu noi inseamna ca n-au trebuit sa fie.
    E asa de simplu in teorie :))
    Imbratisari din vara asta tomnatica ce's eu ! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si foarte greu in practica, nu? De aceea eu cred ca e doar o marginalizare, injero..Tot o alegere,n'est pas?:) Hugs too.

      Ștergere