luni, 16 septembrie 2013

De neinlocuit.

    




Nu vreau sa schimb nimic din momentele pe care le traiesc. Pentru ca sunt ale mele. Ale noastre. Nici macar anotimpul asta ce mi o devenit drag, nu l as schimba. Pentru ca este plin. De injeri. De noi. De mine. De clipe. Si am sa merg sa mi plimb sufletul printre frunze ce incep sa devina galbene. Sa mi tarsai picioarele, simtindu le durerea cand le strivesc. Nu i nimic. Vor fi altele. Si voi sta pe o banca, privind la orice. Sa fac scenarii, din viata celor ce ar trece pe langa mine. Nu as inlocui sufletul ce mi e prezent in mine. Nu te as inlocui,injere. Nu am facut o. Nici nu o voi face. Mi e atat de bine. Ne este nevoia de noi perpetua, necesara clipa de clipa. Si o sa tremur un pic . De frig. Asteptandu te. Dar n as schimba asta. Pentru ca bratele tale ma vor cuprinde, si mi va da sentimentul acela de siguranta. Plin de iubire. Si nici macar covrigii pe care ii papam dimineata nu i as inlocui. Pentru toate croissoant ele din lume. N ar avea aceeasi savoare. Infulecati repede, de catre doi copii mari, ce alearga spre job, fie cald or rece. Si n as renunta pentru nimic in lume la noi. E toamna, injere. M am trezit in larma de copii neobositi. Dornici sau nu sa invete. Mi am privit fiica. Independenta. Matura. Extraordinara. Si m am intrebat again..de ce trec anii asa repede? Fiecare moment are ceva al lui. Amar sau dulce, face parte din noi. Sunt farame de viata. De neinlocuit. Mi ai spus acum doua minute ca imbatranim. Ca ramanem doar cu amintiri. Nu, injere. Vom ramane tineri. Si vom trai prin copiii nostri. Si ne vom bucura la fel de mult. "Asta e cursul vietii". Vezi? Ne dam singuri raspunsul. Si timpul nostru. E de neinlocuit.

Viata este o curgere, este un fluviu, este o miscare continua. Dar oamenii au impresia ca ei insisi reprezinta ceva static. Numai obiectele sunt statice, numai moartea este incremenita; viata este o continua schimbare. Cu cat exista mai multa schimbare, cu atat viata este mai abundenta. Iar o viata abundenta aduce cu sine extraordinare schimbari, clipa de clipa. Osho.....dar noi..suntem de neinlocuit.

12 comentarii :

  1. nu o spun din rautate.ca unul din afara care apreciaza si urmareste acest minunat blog,iti cer o rugaminte.revino macar pentru putin timp la postarile tale acelea frumoase,fie chiar si siropoase:))....acum sunt prea multi injeri....iubiri....parca as citi sandra brown fara scene erotice..gen:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca tu imi ceri o rugaminte, eu nu ti pot cere decat sa accepti ceea ce scriu. Nu mi place Sandra Brown. Siropismele imi creeaza diabet. Iar ceea ce scriu aici, e ceea ce traiesc. Daca pentru tine e prea mult, nu imi cer scuze. N am de ce. Is n spe mii de alte bloage pline de amar si jale, de articole bune si mai putin bune. Noo..inteles u m ai amu? Pune mana la ochi, si inghite n sec. Asta is. Hai mercic de vizita:)

      Ștergere
  2. Ii recomand lu' domnu' sau doamna anonim/a sa "ceteasca" de pe net romane fie ele si siropoase.....aici nu e loc de siropisme.....alti injeri si scene fierbinti..... fantezii puerile....judecam "cetetoru"...sa lasam dara scriitoare sa "scrieze" ce vrea...ce doreste...nu ce vor altii...aici e un blog personel ce nu trebe veolat cu siropisme si alti injeri...sunt atatea "bloaje"care sigur le vor incanta pupilili cu scenarii fierbinti..invidioasa lume...samtesc invidie si ura....pt a fi de neinlocuit...trebe doar sa fii intotdeauna diferit...tim...Angel

    RăspundețiȘtergere
  3. ai inteles nimic:))nu vreau scene siropoase si fierbinti din acelea la care te referi tu...numai ca deja cetetorul incepuse sa se plictiseasca.alti injeri....eu mi's diavol nu ma regasesc in injer:))invidios?pe ce?pe cine?ura????nu am de ce:)))doar ca pot pune la bataie bani frumosi la pariuri in legatura cu relatia asta dintre scriitoare si injer:)))si cred ca ma imbogatesc.gen:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca n-o inteles cetetoru'.....dar sa lasam provocarile....nu se merita...noi sa fim sanatosi...deci neinteresant...Angel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce iti mai place iubirea vertuala injere:)))

      Ștergere
    2. Eu nu inteleg ceva..Chiar atat de mult te intereseaza viata mea incat nu te poti abtine de la comentarii malitioase? Esti liber sa ma citesti. Dar nu sa ma si judeci. Zi faina.:)

      Ștergere
  5. Pentru o conturare perfecta a caracterului fiecarui om...e nevoie de "experiente"...de iubirii...nu de critici rautacioase...este mult mai greu sa te judeci pe tine insuti decat sa judeci pe altul....Angel

    RăspundețiȘtergere
  6. Fata tatii , esti gravida ????
    Ma bag sa fiu naș la boracul cel faci :)
    In alta ordine de treburi , de ce musti pe cei care te cetesc ?
    Omul te roaga sa fii sarcastica , ironica , acida asa cum doar tu si talentul tau o stie si tu ce faci ? Il trimiti la plimbare :)
    Pe mine daca ma trimiti sa stii ca vin pe jos pana acolo la Posta :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine musc,decat sa marai si sa dau din coada:))..Insarcinata nu s. Decat cu problemele globale:D. Deci, tuica aia te asteapta de cativa ani,da?Tzuc tatoo bro:*

      Ștergere