marți, 10 septembrie 2013

Atinge ma. Sa stiu ca m ai iertat.(nepoem)


   
 
Am sters tristeti de versuri. Nu mi apartineau mie, celei de acum. Nu mi inchide ochii, si nu mi supara irisii, injere..La ce bun sa astern tacute goluri , cand as putea scrie ce stiu mai bine? 

Imi apasa dezamagirea ta pe suflet, injere. Si ma sufoca , lasandu mi doar un mic tunel de aer sa mi pot respira aerul tau. Bosumflat. De acum.

Cladirile ruinate ma deprima injere. Si ferestrele de care ti am vorbit, si usi , si incaperi..si tot. Si nici trecut ce l am lasat in urma , nu mi vindeca osteneala, injere.

Nu voi mai incerca nicicand a scrie stihuri. Nu le potrivesc. Nu s macar nici albituri de rime. Ci doar o proza pusa altfel. Dar simtita la fel. 

Si inca ne jucam de a X si O cu iubirea, injere. Si inca ne lasam in urma spatii goale ce ne dor..Lasa ma sa ti zugravesc simtirea , asa cum stiu. Fara dureri. Si fara de lacrimi amestecate in ceas de noapte. La ora de readucere aminte..

Nu pot strofa trairile mi , injere. Le am simtit impersonale. Ca  si cum as fi incercat sa aprind foc. Cu apa. Eu te iubesc simplu. Atat. 

Zambeste mi injere. Si poate uiti pentru o clipa , versuri neversate. Apartinute si ramase in noi.

Si ia ma de mana. Si mi fii ca aseara. Ca intotdeauna. Sprijin si iubit. Si taci. Nu ma certa in versuri, ca nu ti pot plange n proza.

Atinge ma. Sa stiu ca m ai iertat.

Uneori trebuie sa ierti ceea ce nu mai exista, sa apreciezi ceea ce a ramas, si sa te uiti dupa ceea ce va veni..TIM.



2 comentarii :

  1. La atingerea dragostei oricine devine poet....tu asta ai facut...dar ai stres...de era proza...de era poem...era ceva din tine...era un POEM....iarta-ma tu...ma critic eu destul incat sa-mi dau seama ca eu am gresit...am vb despre asta...TIM...Angel

    RăspundețiȘtergere