sâmbătă, 2 februarie 2013

Nici macar nu am titlu..



”Ma lasi sa ma cuibaresc in tine, handsome..?”

   
 

Sti cat am stat cu ochii pironiti in albul paginii asteia ,inca nescrise? Mult..Ce rememoram? Franturi numai. De    ce? Pentru ca le vreau retraite.

Sunt deja zile destule de tacere. Sunt clipe pline de lacrimi, lamentari, pareri de rau si de regrete. Sunt limite pe care le am depasit, pentru ca te am vrut. Sa spun inapoi?Nu am cum..Pentru ca nu te am avut..

Si pe mine au inceput sa ma irite propriile mi puncte de suspensie. Sunt asa,ca un gand neterminat sau  o mana neprinsa..

Si eu m am plictisit de tertipurile astea.Si nici eu nu ma recunosc in umilinta asta. Si stii? Ma dor genunchii de atatea amintiri pangarite..

Nu sunt EU. Si nici tu,TU. NOI, nu mai suntem noi de cateva sute de mii de secunde. Pe mine ma doare. Pe restul ii dor statornicia mea voluntara in nimicnicie. Pe tine te doare ca inca mai exist. Si nu! Nu mai exagerez..De nici un fel.

Nu am avut curaj. Nici inainte,nici acum. Nu am. Si nici nu sper ca dintr un strut cu cap ascuns in dust, ma voi transforma intr o Phoenix. No way! 

Azi imi dau raspunsuri. Mie insumi. Tu...le ai. Sti ca te iubesc. Ce nu ai aflat insa....este ca eu m am iertat. Pentru raul (sau binele) pe care ti l  am facut. Vezi tu handsome...Eu sunt ”altfel”, dar nu alta. Noi eram ”altfel”,dar acum suntem altii....Tu? Nu stiu. Chiar nu mai stiu ce esti.

Nu e asa ca nu mai am tenta lacrimogena? Redevin serioasa. Adica nebuna linistita. Si relaxata.

Nu vreau sa scap de suferinta tacerii tale. Pentru ca ar fi singura za ce ne ar mai inlantui cat de cat. Insa....cred ca a venit timpul,handsome. Gandesti ca iar sunt lasa. Asa e? Nu. Doar respectuoasa . Pentru ceea ce tu nu simti. Pentru atasamentul tau ce dispare, si pentru neiubirea ta.

Nu mai sunt patetica, handsome, nu i asa? Sa nu te ingrijoreze tonul acesta detasat. Cele doua cuvinte, vor fi intotdeauna la timpul prezent. Felul in care te voi iubi insa, va fi diferit. 

Ce sa mai spun ,ludule? S au cam terminat cuvintele mi. Va reincepe  tacerea.

 Si se vor termina si punctele de suspensie. Mai avem ceva de adaugat?

ADMIT IT..You re waiting for something that won t happen..

Un comentariu :

  1. MAI PISICUTA , IO CRED CA AI INVERSAT ROLURILE CU AL TAU COPIL FRUMOS!
    CUM PUII MEI SA NU INTELEGI ,LA SUTA DE ANI CARE II AI :)))), CA DRAGOSTILI TÄTI VIN SI SE DUC SI RAMAI CU CE APUCI SA ......... SIMTI ?!!
    SA MOARA CINE E PREGATIT SI APUCA-TE DE FACUT CEVA ........ ILEGAL SI IMORAL , NUMAI SA FACI CEVA IN KILUL MEU , DE BORGIA CARE NU MAI ESTI BORGIA !!!!!!

    RăspundețiȘtergere