marți, 18 octombrie 2011

Sado-masochism



Nu urmaresc constant Nip/Tuck.Doar cand am insomnii..Si butonez idioata aia de telecomanda aiurea..Uneori ma opresc sa vad ceva ce e inceput..si incerc sa intuiesc continuarea. E ca atunci ,cand dau pe mute ,la vreun film englezesc, si incerc sa citesc pe buze.



In fine..


Era pe la final..cred.Nu stiu care episod era, ce sezon..Nici postul nu mi l mai amintesc.Parca Euforia..Neinteresant aspectul.


Doctor Christian-pare se erotoman convins, si o “trage” cu o ex-clienta.Asta nu ar fi nou. Insa, tipa asteapta sa o sarute,el-zambaret- o invita in dormitor,unde ,pe pat,o asteapta pe respectiva..un cadou..


Tampa,se asteapta la o lenjerie sexy,spunand initial ca nu  e pregatita..sa se schimbe in ceva lejer..


Si gaseste..


O PUNGA.


Da da..Draconicul chirurg, ii spune in sictir ca nu ar face o cu ea..decat cu acea punga in cap..


Ma ridic in capul oaselor, ma asez turceste, si belesc ochii,asteptand continuarea..Lojic, gandeam ca tipa refuza.Cat de Adonis ar fi macelaru’ ala, doresc ca tipa sa i arcuiasca o palma si sa plece..


Ei as..De unde atata?


Isi pune fumeia punga pe cap, si se aseaza comod in goat pozition..


Alte cadre, alte personagii..


La un moment dat,revine cuplul in atentie.Camera pe mecla schimonosita de orgasm al doftorului, cadere lenta pe coapsele tipei, asta termina, ea isi ridica chiloteii..(avea si sutien pe ea-rezulta totala nesimtire a lui Troy..de fapt,sila..ca si cum ar fi calarit o vita,nicidecum o femeie)..si ..isi ridica PUNGA.


Fata brazdata de lacrimi..Uff, zic,Si o dat seama tampita cat de umilita a fost..


In fine,alte intamplari,diversele personaje again,


Scena finala.


Tipa revine la obsedat, si ii spune ca..lacrimile nu au fost de durere. Ci de fericire. Tocmai avuse primul ORGASM din fada i viata..


Pff..asta se uita oripilata la ea, moierea isi continua tirada, spunandu i ca a cautat pe internet (sic!- si n scenarii este nevoie de sursele virtuale), sa vaza si pupila ei ce e in neregula cu sentimentele alea de euforie incsplicabila..


Si ajunje, biata de ea, la concluzia ca el e sadic..si ea masochista..No..pai ii trebuia net? Putea fiinta sa vina sa ma intrebe pe mine.. ca eu stiu d astea.. si inca bine de tot..


O tigara fumata de mine, dupa orgasmu’ alora, in frig, afara, si ganduri..


Aia a recunoscut.Dar ii film, ce pana mea..


Io..Ar trebui sa zic?Ca s..Pfff...Mai bag o tigara,repede, sa mi treaca logoreea asta virtuala...



:X Colby O'Donis - I wanna touch you


 
Factorul decisiv în sadism este că sadicul îşi îmbunătăţeşte propria sa experienţă de viaţă răpind din viaţa altei persoane. Un sadic se înalţă împingând pe alţii în jos.

2 comentarii :

  1. Tonul tau ironic savuros mi-a placut, dar ideea din film m-a infiorat. Li se atribuie femeilor "placeri" incredibile si prin asta devin infricosatoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. *Liviu: Filmul in sine, e exemplul de sado masochism perfect..Am inceput sa il urmaresc..Borgia

    RăspundețiȘtergere