marți, 25 octombrie 2011

V for VampireImi plac vampirii.Sunt deosebiti.Misteriosi.Poarta si ei masca. Ziua ,umana, noaptea uzand de propria infatisare. Si necesitate.Nu mi plac filmele de groaza. Nici macar cu vampiri. Imi provoaca cosmaruri. In plus..fata de ale mele,existente inca..


Ador goticul.Nu cel extrem. Si mi fac placere fotografiile cu iz creepy..


Destul cu introducerea..


Sa fie oare un “fetish” faptul ca am fantezii cu un “dintzos”?Sau sa fie de vina continuarea nebuniei mele..pe care, docila, mi o accept?Posibil..


Cert e, ca , simt inca, mental, arsura celor cinci muscaturi de pe omoplatul stang..Nu. Nu am dus paranoia la paroxism..Nu inca.. Doar o amintire fugara..Un flash..


Ma fascineaza rosul sanguin. Arterial. Aprins. Nu insa si gustul sangelui..E sarat. Si are o textura ciudata..L am simtit pe al meu. Cand buzele mi au fost devorate..


Imi plac ochii nocturnilor. Incep a fi albastri, finalizandu se in rosu. Inflexiuni retinale salbatice, cu reflectii bizare.. Datorate dorintei carnale..


De ce isi musca un vampir victima de carotida? Pentru ca simte plinatatea si abundenta pulsatila a sangelui...Inevitabila umezeala asociata demential cu alta..Un act erotic in sine..


A vampire who partake of the victim .. I avidly sucking blood, a soul drains .. and love .


.Se contopesc cele doua entitatati..cotropindu se reciproc..


Stii, iubesc vampirii..Si nu renunt la ei de dragul nimanui.. Nu s modelata pe culori deschise..


Felul meu de a fi nu e datorat altora.. ci doar mie. Poate eu nu vad viata in roz. Ci in albastru si /sau rosu....


Damn..Imi pastrez vampirii..De oriunde. Pentru ca in parte, ma definesc..Intr un fel. Anume. ..


Oare “bampirii” fumeaza si ei vreodata, tigara de dupa???Tyrone Wells - 'Time Of Our Lives'Dacă îmi permiteam să sper, şi nu se întâmpla nimic... asta m-ar fi ucis. Dacă toţi vampirii nemiloşi n-au reuşit să mă termine, speranţa o va face..
Stephenie Meyer

2 comentarii :