miercuri, 19 octombrie 2011

Puskinpuci..



Declar:Nu mi place literatura rusa.Deloc..Kill me for this,nah!



Am incercat sa l citesc pe Turghiniev.Era singura carte ratacitaprin biblioteca,scrisa de un rus.Rudin o fi fost de vina pentru somnolenta provocata?Nu stiu.


De Dostoievski nici vorba..Nu mi pasa cine a scris “Crima si pedeapsa” ..pe bune..


Sau Puskin.Pana azi, nu eram sigura daca e nuvelist,dramaturg ori poet.Logic.Mi am sunat Injera, si am intrebat o. Poet era,bre..Sa mi dau palme,ce ignoranta is..


De ce dreaq sa balbai niste citate,daca mi pute gri ul inevitabil al literaturii slave?  Sarciu pe goagal ar  fi vax albina. V as da amu pe spate cu niscai versuri, d alea,d alea,de ati exclama:”Vai, cata citeala cu iz de dasteptaciune pe capu’ Borgiei..!”


Tzeapaaaaaaaaaaa!!!!


Nu halesc nimic chirilic.


I hate Russia!


In viziunea mea, mother Russia este o intindere infinita de stepa, papusi Matriosca, vodca, rusnaci cu mecla a la Tolea Ciumac, si pata de pe scalpul lui Gorbaciov..


Mi s a impregnat in minte, mirosul de ars al Stalingrad ului lui Sven Hassel,vad cu ochii aceleasi minti doar bucati din trupul sfartecat de tren al Kareninei, si mi o ramas totusi in memorie,drama Romanovilor..


I hate again Russia!


Nordul Caucazian..Bunicul matern a fost nevoit sa treaca muntii,in cel de al doilea razboi mondial..Isi umplea cartusele goale cu sare..sa poata rezista la frig si foamete..


Urasc rusoaicele..


Pe motiv ca una din ele, a venit prin ’44,cu tancul,in satul tatalui meu..A trecut cu senilele peste nemtii ce se predasera deja..Si, ca spectacolul sa fie complet, l a mitraliat “din greseala” pe nea Costica a lu’ Droajba..Intreaga atrocitate se petrecea in fata ingrozita a copiilor de atunci..tata,unchiul,matusa..si cati multi altii..Ca bonus urmat carnagiului,aceeasi “Nichita”, a aruncat in ei cu..zahar..Naclait de glod si sange..


Mi e sila de Rusia!


De graiul cela, pe care,sa l poti vorbi,trebuie sa ti ridici limba aproape de bolta palatina,pentru a putea articula un “ia tibia liubliu”..(mi se rupe sinapsa de e corect transpus fonetic au ba..).


Ashea..de nume mari, am habar.Cat de cat.Auzit am de Gagarin, Rasputin,Pugaciova,Abramovici..Si?Tot zloata simt..Brrrr..


Sa ard in flacarile lu’ Lesko,de va mint..


Pff..Am uitat o pe Zlatarova.Fosta mi colega de colegiu.Lipoveanca. Blonda naturel. Faina fizic.Dar aroganta. Pentru ca era altfel decat restul..Rusoaica. Corcita,ce i drept, dar tot cu sanje slav..


Si papusile lor aveau fizionomie de “Natasa”, cu ochi albastri.De aceea, “Ludmila” unica a copilariei mele era chioara de un iris..Preferam intotdeauna Aradeanca mea roscata cu rochita albastra..


Sa mai amintesc de sovietizare? Neah..Ca de la atata greata, imi vine sa dau pe gat vro’ Stalinskaia,pe ritm de kazacioc..Si nu de alta,dar n am la ‘ndemana nici un Kalasnicov..Deh..prefer Walther ul..always!


Ashea ca, in alta ordine de idei, va spun:”Dasvidania,gospodini si Potemkini,alunecati incet si lin, spre Siberia si ..unde vreti voi..”Whatever..


N.A. :Aceasta postare nu ar fi existat,daca, pe un anume site de socializare, o mana de fumei “entelijente”, nu s ar fi laudat cu marea lor dragoste pentru versurile lui Taica Puskin.Nu ma leg de veridicitatea inaltelor si sublimelor sentimente ale respectivelor pentru literatura rusa. Nu. Doar ca dezaprob total epatarea schimonosita,folosita doar pentru a iesi in fata..uzand de nume cu rezonanta (fie ele si din Rusia)..


De ce au facut o? Pentru a primi satisfacute ,cu picioarele-ups-bratele desfacute, elogiile si comentariile unui Ivan sugubat, ce le scurma n feminitatea savuroasa ,cu..balalaica din dotare..


Daca as fi sigura ,ca macar una dintre moieri,ar retine doar un vers al poetului, as tace din taste.Pe cuvant !


Numa’ ca..miros izmeneala de la n spe bitzi departare..


Uhhh..Gata !


Inca o doza de otrava administrata la alde pitzintelectualele umede de emotie a lui Tatutu Puskin..Hai, pupati mi inelul, si poate next time va ignor..


P.S.De fapt, ca sa nu par (chiar de sunt) atat de xenofoba, va las in compania singurelor fete ce ma indulcesc ..si care, culmea..sunt rusoaice !

 



Tatu - Not gonna get us


..varianta in engleza,bineinteles...





 Uraste-ma ..perfecta, iubeste-ma ...defecta...

5 comentarii :

  1. LIMBA RUSA ESTE CA MORTU IN GROAPA SI UNII NEFERICITI AU INVATAT RUSA IN SCOALA ...

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.spankwire.com/Perfect-Russian-webcam-girl-riding-her-dildo-hard-cowgirl-style/video329439/?utm_source=pornhub&utm_medium=traffic_trade&utm_campaign=pornhub_video_trade_box4

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce au facut o? Pentru a primi satisfacute ,cu picioarele-ups-bratele desfacute, elogiile si comentariile unui Ivan sugubat, ce le scurma n feminitatea savuroasa ,cu..balalaica din dotare..


    Daca as fi sigura ,ca macar una dintre moieri,ar retine doar un vers al poetului, as tace din taste.Pe cuvant !


    Numa’ ca..miros izmeneala de la n spe bitzi departare..
    ...Dap pot spune si eu despre limba rusa un citat: "Esti frumoasa ca limba rusa"... numai ca, dincolo de Rusia Tarista si Rusia Rosie, exista o rusie ce nu poate fi inteleasa... Asa sunt ei...dincolo de prejudecati sunt oameni care simt enorm si se manifesta ca atare...
    semneaza....
    un altfel de Ivan

    RăspundețiȘtergere