miercuri, 5 octombrie 2011

Despre criza..




CRIZA. Cuvant la moda. Repetat de miliarde de ori in ultimii 2 3 ani. Credeti ca incep sa fac vreo peroratie in legatura cu aceasta problema internationala? Neeeee..Las recesiunea mondiala in seama analistilor politici si a somitatilor in economie..

Eu prefer sa discut despre criza varstei mele.

Iar azi n am chef sa generalizez. Is egoista..Nah..

Ce mi lipseste? Pfff…Destule..Prioritara este insa absenta materiala a unui mascul langa moaca mea tampa. Uneori vreau permanetizare. Adicatalea ,sa impart aproape totul cu respectivu’ subiect. In special,restul ast’ de viata ce mi o ramas.

Impedimente?Cu duiumul..Sa prezant cateva:

Am defecte. Parol. Nu s capitale.. (cu niscai bani si un pic de ambatz- redevin diva de altadat’-nah,cu cateva riduri in plus..). De ce consider un obstacol mecla mea jeneralizata?Pai..90-60-90 ii la putere..deh..

Cu “fizica” mea am rezolvat..Amu, altu i baiu’..

Cum pana mea sa mi schimb caracterul pentru a fi compatibila cu un anume tip? Cum dreaq  sa mi imblanzesc temperamentul pentru a putea fi pseudowonderwomen pentru posibilul respectiv? Unde puii mei sa gasesc eu unul sa mi accepte crizele dementiale?

« Pe site uri de socializare » ,ati fi in stare sa mi spuneti..Pentru ca tot bantui io prin Virtualia..No chance!Credeti ma  ..Am incercat. Zau.

Am suferit ca o distrusa,cativa ani, dupa un taur ce s a dovedit ulterior a fi un bou..

Am cochetat cu un varsator ce a clacat in final, recunoscandu si impotenta mentala,in fata intelijentzei mele native..(pfff..debordez de modestie..)..

Avui si un capricorn dastept tare,insa si excentric..prea excentric pentru gusturile mele..

En fine..Exemple mai sunt. Putine. Dar nu isi au rostul aici. Acum...

Din fiece legatura, am invatat cate ceva. Fistecare sut in fund virtual, a devenit un pas important in dezvoltarea multilaterala a personalitatii mele..

Memories,memories..Mii de bitzi ucisi , sentimente inabusite in diverse clipe traite semireal, tone de iluzii servite la ceas tarziu in nopti solitare, acompaniate cu acorduri BuddhaBar, in surdina..

Ashea ca..Incercai. Diverse zodii. Aceeasi tipologie insa.Barbatul cu multipla personalitate. Actorul. Mimul.

Eiii..Amu ma refer strict la asti cativa importanti odat’ pentru retina si corasonu’ meu..Umplutura –adica pitziponcii retardati plini de bataturi palmare (aferente activitatilor manuale), - este indubitabil,- cantitate neglijabila. Punctiforma. Almost inexistenta..

Asadar, v am lamurit cu “legaturile mele primejdioase” de pe net..

In Realia?Nimic interesting..

Libidinosi patetici ce mi ofera un viitor de aur –dar la mine acasa(ei au lasat apartamentul, cica, ex nevestelor)..Pana mea..Nu s hotel..nici institut de binefacere..

Raposatul? Care mi se planje de actuala, soptindu mi insinuator ca “Ce i dintai ,pe urma nu i?”..

Va dati seama ca ficatul meu nu mai face fata la Emetostop si Metoclopramid?Atunci ce mi ramane? Reorientarea? No way!

...Imi ramane un gust amar, amintind papilelor mele gustative de albus crud..Pe care il vreau acum..

Si amu..lojic, imi rasuna in scarita si ciocanel, asijderea in timpan, ecoul concluziilor voastre..

..ca s un caz pierdut..

..ca tipa frustrarea in mine, in ritmul tropaitului de hormoni neastamparati..

..ca s “geniala” neinteleasa, ce vrea s atinga idealul...

Percep si niscai ocareli birjaresti, si o tzara de compasiuni jen:”Saraca..asa tanara si unhappy..”

Sau remarci de genu’:”Milf plina de patetism..”


Accept. Totul.Dar nu retin nimic. Pentru ca un mi permit sa mi irosesc neuronii ramasi virjini..pentru a i folosi in tastarea unor replici acide la adresa celor ce nu ma suporta..

Because, in pana mea..e CRIZA..


Raman, always ,aceeasi..Rea de tasta, dar a dreaq de buna la sufletu’ ala sfasiat..


Plecashuni bunului auditoriu,cu umila mi rugaminte: Nu traje, Dom’ Semaca..N avem plumbi, ca iaste criza..


Neneh Cherry - Woman
   
 



8 comentarii :

  1. :)) Femeie Io pentru mine zic asa...ca am ratat lansarea, si rachetele nu's rachete daca stau la sol.
    Mai explicit vrei ??
    O porniram poate cu stangu' impiedicat de dreptu' si ne-au ramas frustrari, ori limitari de diversitate masculina.

    Na ca's pe dos si Io :))

    RăspundețiȘtergere
  2. BUNUL A LASAT OMENIRII DREPTUL DE A ALEGE .ACEST DREP NU IL POATE LUA NIMENI ...........BA DA , PROPRIILE NOASTRE COMPROMISURI IL POATE ANIHILA .
    SUFLETUL PERECHE , JUMATATEA COMPLEMENTARA ........... CE POVESTI FRUMOASE ! SINTEM EGOISTI , BUNASTAREA PSHICA -SUFLETEASCA STA LA BAZA ALEGERILOR NOASTRE .............DAR SI CAND NE CALCA MARFARUL NUMIT DRAGOSTE , O LUAM PE ORICARE ARATURA , " NU-I FRUMOS CE E FRUMOS , E FRUMOS CE-MI PLACE MIE "
    FIECARE OM A CARUI SINAPSA FACE " CASA " BUNA CU A NOASTRA POATE FI UN POTENTIAL ACTUAL(A).
    SI ARENJATA SI DICHISITA ......... ! ESTE IUBITA CU ADEVARAT ACEA FEMEIE CARE CHIAR DACA ARE PARUL VALVOI DIMINEATA ;ARE SI UN ZIMBET DE TE INMOAIE LA SUFLET SI INTARESTE LA ............ PARTILE INTELECTUALE .
    CARACTER , SUFLET , MATURITATE ............ SI SA VINA PRETENDENTII LA MINA SAU PICIOARUL TAU SI SA FII TU REGINA NEMARITATA DAR CU DREPTUL SUPREM DE A ALEGE .

    RăspundețiȘtergere
  3. ah...ce sa zic... nu-s eu batrana...mai am treizeci si ceva de ani din viata (la 60 ma spanzur de lustra)...dar nu imi dau seama de ce dracului ma regasesc in ce scrii dumneata ...
    si se pare ca perechea nu mi-o gasesc oricat as incerca...toti ma vor pt futai ... toti mi-ar trage-o, toti m-ar lua ca amanta...de casatorie...doar 1 ... si ala pentru ca s-a saturat sa alerge dupa cate o posibila jumatate ... ce naibii se intampla??? suntem noi defecte sau se tampira barbatii?!

    RăspundețiȘtergere
  4. *ElizabethStranger:perseveram,perseveram...

    RăspundețiȘtergere