joi, 10 februarie 2011

Stari..

Azi sunt doamna. Sunt persoana toleranta. Cea care accepta totul cu demnitate. Traita intr un mediu cu mult bun simt. Cea care primeste o plama,intorcand si celalat obraz,pentru a se bucura si de urmatoarea..Sunt cea care daruieste.Tot ce poate. Sunt personajul docil,ce accepta umilinta cu capul sus.Sunt cea tacuta. Linistita femeie, timida aparent, ce fumeaza absenta tigara de dupa..Constientizandu si neputinta.Sunt cea care iti traieste visul.Dar ajunsa sa devina amintire.
Iar maine poate voi fi tarfa. Vulgara. Perversa. Pentru a ti place din nou. Pentru a ti satisface dorintza..una dintre el macar..Sa imi fii stapan..Unul dur..puternic..insa doar in inchipuirea ta..Cerandu mi sa ma arcuiesc.Tacand.
Iar apoi voi fi ingenua. Mimand puritate.Respirand aer virginal,expirand apoi pacate..As face pe nestiutoarea,doar sa te ascult invatandu ma ceea ce deja stiu..Simuland ipocrita,ignorantza..Doar pentru a mi reteza voit,inteligentza..
..Si as continua prin a fi nemernica. As intoarce  spatele atunci cand ai urla tacut dupa mine..Si ti as rade in fatza,tachinand cu cine doresc,diverse..Si as fi cinica,amuzandu ma nesfarsit la crizele tale de gelozie mascata.Nu mi ar pasa de flirturile tale zadarnice cu domnisoare aleatoriu alese..Nu mi ar pasa de ele.Si nici de tine..
As putea fi oricum,oricine,oricand..Daca asta m ar ajuta sa ma vindec de obsesia asta.. Constientizez ca am scapare,numai atunci cand nu voi mai sti nimic de tine..Dezleaga ma de sufletul tau. Lasa ma libera. Pentru a putea trai..again!


Un comentariu :

  1. TOLERANTA ESTE O SABIE CU DOUA TAISURI .........
    RAUL SI BINELE ESTE IN TINE , IUBIREA SI DISPRETUL , PASIUNEA SI DEZINTERESUL , TOATE SE AFLA ACOLO IN SUFLET .
    AGONIZAND SAU NU , ESTE DREPTUL TAU , OMUL DIN TINE , FIARA DIN TINE , SE LUPTA ..........CAND CASTIGA UNA CAND CEALALTA .
    ESTI LIBERAAAAA ! ! ! ASA AI FOST MEREU , CHIAR SI LEGATA DE UN „ EL” . POATE ESTE TIMPUL SA PUI O FLOARE PE „ MORMINTUL „ CELUI CARE ESTE DOAR O HIMERA .
    HODIE MIHI ,CRAS TIBI ! ( AZI PENTRU MAINE ,MAINE PENTRU TINE ! )

    RăspundețiȘtergere