luni, 22 iulie 2013

To be or not to be..disappointed?!




   
 
Pentru:
Oamenii pe care ii credeam "altfel". Persoanelor carora le am acordat incredere full. Celor carora imi insuflau "altceva".
Am dezamagit eu. Right! Nu stiu de ce ma asteptam la efectul de bumerang..Sa fi fost intuitie?
Am disparut discret din viata lor. La momentul respectiv, mi am atribuit fara parcimonie, titulatura de lasha. Amu insa, sunt convinsa ca am avut clipe de luciditate, ce au stopat ulterioarele reprosuri reciproce.
M am retras. Si i am lasat sa traiasca.Sperand, in naivitatea mea, ca vor redeveni puternici si adevarati. Insa ei s au afundat in vulg, banalitate si ipocrizie. Neastepate reactii pentru asteptarile mele..Parol!
Deh..no judges..no problems.
Eu stau pe margine si privesc la cum sunt ei suspendati deasupra unei prapastii vide de sentimente, plina insa de ignoranta si normal..
Wtf guys??
M am volatilizat. Iara voi, continuati drumul fara a rationa ca puteti fi voi. Cei pe care i am cunoscut si i am iubit dezinteresat, in felul meu. Ceea ce percep amu, sunt defectele de profunzime ale voastre, ce pur si simplu nu doream sa le simtzasc. Niciodata. Pentru ca am avut pretentia sa iubesc oameni de calitate. 
Afundandu va in normalitate, ma faceti sa ma simt atat de banala, incat sa mi fie lehamite ca v am adorat la un moment dat. Loviti prin cuvinte ce nu va caracterizeaza, papati iluzii cu cisterna bucurandu va ca sunteti in atentia tuturor, si va complaceti in derizoriu alaturi de persoane cinice si mai ipocrite decat voi. Damn..
Ma simt datoare sa va avertizez. Pentru ca nu degeaba m am dat la o parte. Doream sa deveniti perfecti.. Va "cert" constructiv. Pentru ca daca voua nu, mie imi pasa. De timpul pierdut iubindu va. 
P.S. Exista injeri ce ma protejeaza si ma iubesc. Exista demoni ai trecutului ce ma parasesc usor,usor. Si imi e bine.
Wake up, guys..make me proud..or not!
Trupurilor si sufletelor ce s au amestecat in mine..

2 comentarii :