miercuri, 31 iulie 2013

Tatoo


   

Ma batea gandu' zilele trecute , sa mi fack un tatuaj. Nu d'ala cu henna..Neee..D'al permanent. Am invatat de la cineva ca atunci cand iti impregnezi ceva pe piele, pentru totdeauna, e bine sa stii ce sa alegi, si sa te reprezinte 100%. 

Si statui io si ma gandii , in timp ce stateam in seiza, si incercam din rasputeri sa ma concentrez pe ce ma durea, ce pana me sa mi scriu pe glezna mi fina? 

Initial, mintea mi striga din rasputeri "Borgia,Borgia"..ca deh.. doara is indragalita permanent de personagiul in cauza. Tat io imi dadui peste mecla, amintindu mi cum spuneam cand eram copila:"Numele prostilor pe toate gardurile". Deci..am renuntat.

Neputand sa mai stau mult in acea pozitie incomoda, trecui repede prin minte alta idee:0ab4. Faina chestie...simbolizand trecutul, insa. O cazut si aia.

Sa mi fi pus un trandahir albastru? Neahhh.. ca o devenit prea comun.Si ar fi palit petalele in timp.
Nah.. ca ramasei curand in pana de idei. M am dezechilibrat, bineinteles, am cazut cu nasu' n nisip, si am injurat (cu voce tare), tatuajul inexistent.

Belind ochii elegant si suPtil pe plaja, la fumei si masculi tatuati, ajuns am la concluzia ca, cestiunea asta nu e pentru mine. Pentru ca eu is schiNbatuare. Ma plictisesc atat de repede de ceva, incat o permanetizare nu mi pica bine la derma. Ramasei cu uochii n soare, si cu ideea tampa si..din fericire nefinisata, de a ma tatua.
Am uitat sa va spun ca, auzindu mi ultima me doleanta, fiica me mi o zis pe un ton foarte raspicat, ca ma va reclama la Protectia Copilului:D.

In vila unde am fost cazate, eGZista un nene. Mare. Genul ala de cocalar cu ceafa cat 3 palme, cu burta, si cu niste bicepsi chinuiti. Tatuat. Aproape pe tat corpul.. Modele..o gramada. Insa ce mi o atras atentia in mod deosebit, fu un nud stangaci de fumee. Mi am luat inima n dinti, privindu l gales..si l am intrebat: "Unde ati facut aceasta opera de arta inestimabila?" La care uomu'..cu o nonsalanta laudabila, imi spune:
"La parnaie, doamna. D' acolo am luat si hepatita C"...

Concluzie finala. O sa o pun pe fiica mea sa imi faca body painting (partial ,of course), iar cei ce vor tatuaje, sa dispara din raza me vizuala:))

Iubeste ma defecta..uraste ma perfecta!

4 comentarii :

  1. :)) Is constanta.Doresc un fluture albastru pe glezna.
    Deci stiu ce vreau...dar nu stiu cand.
    Poate in alta tinerete, in alta viata.
    De vei vedea o batrana cu o brosa de argint, o piatra mare verde pe ea, palarie cu boruri largi ,imbracata in alb, lalai, sa falfaie in vant si cu fluture pe glezna...IO mi's aia :)) ca la batranete dai in mintea si-n dorinta tineretii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci nu s singura "dusa"..dara io m am potolit instant..nu mi mai tre' nici tatoo,nimic. Nici tiutun,duar lapte cald.Atat.

      Ștergere
  2. Ce iti veni mo suflete cu tatooo...nu vrei sa-ti bag un percing...ghiceste si unde....off taica te prostesti amu la tinereti....io ti cred...okii vad ....inima shere...ai de grija ce-ti doresti....Angel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Injerica..am facut pregatirile preoperatorii pentru instalarea piercing ului. Te asteptez. P.S:hai sa ne prostim tughedar..:)

      Ștergere