marți, 23 iulie 2013

No smoke..just love:))



   

Inspirammm..si ne umplem plamanii cu fum. Expirammmmm..o gramada de de tuate.Toxine,all inclusive. Drace! Am fumagit timp de douaj ' de ani. N am idee cum arata inhalatorii  mei, pentru ca nu am catadicsit sa le fack vreo poza. Nu de alta, dara peisagiul selenaro apocaliptic prezent acolo, m ar baga in depresie. Rapid. 
Asadar, am purces la un pariu cu mine. Faptic, de la 1 august nu mai fumezez. Caci pentru ca am chef de news provocari dans in la mia vida. Si daca nu mi dau io peste mecla..cin' s o faca?
Drept pentru care, jurasc solemn , cu hendu' pe corazon , in fatza si in spatele vostru(your choice), ca nu mai suck din tigara nici daca mi gasesc full de la felicidad.
Gandind in perspectiva, voi anticipa sevrajul nicotinic, tratandu l cu uatar. Parol! Ca nu mi rujineste gatleju'..Ca antidepresive voi folosi secsul neuronal. Caci am multe de descoperit, si mai am o tzara de veatza de respirat. 
Fistecare fumee cand termina una rileishanship -sau surogat (your choice aghen), face o schiNbare schimbatuare la muoaca. Io o fack la psihic si sanatatea proprie si personela.
Ca io mi s unica..asta stiti. Si s si nebagabunda.Nah. Amu..poate va intrebati(sau nu), de ce nu las tutunu' d acoom.
Heheheeee.. it s my secret. Altfel cum as putea sa declar "to be continued"?
No..amu, haidi pa. Ca mi clocoteste 0ab4 lu' in arteriole, si mi urla plamanashu' stang dupa un kentan soperlong:))

I'm the best, and fuck the rest:)

2 comentarii :

  1. Ieeete-te la ea! Adică vrei tu să faci așa un jurământ solemn, că nu mai suji? Din țigară, desigur.

    Auzi, da' să nu fie cu șmecherie d-aia tehnică, de genul "nu mai pun în viața mea gura pe un pahar cu băutură, beau cu paiul", da?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nii la Carotenu'..Poi moo injerashule..de beut beu f rar, Si ma fack much atuncea..Deci beutura cade din start. Iara daca am spus ca nu o sa mai fack "orale" la tigari,asa va fi. Vei vedea. Adicatalea ma las de tate cele..Monahailtatea ma paste:))

      Ștergere