miercuri, 15 mai 2013

Live..love..and that's it!



   
Stiu. Ca ar trebui sa vin cu explicatii. Si eventuale scuze .Sau mustrari de constiinta.
But..sorry!

Nu simt nevoia. Nu ma disculp pentru vina ce nu exista. Nu arunc ceea ce traiesc acum,  pentru a multumi pe altii.

Imi pare rau. Ca nu m am gandit de atat vreme la ce vreau eu. Dar nu imi pare rau ca o fac acum..Vorbe mari? Nop. Normale pentru situatia actuala. Incurcata pentru restul. Simpla pentru mine. Noi. Cei huliti . 

Sa mi pese de ceilalalti? Nu. Sa razbun trecutul? In nici un caz.
E vina mea..a noastra ca traim linistea? Siguranta? Si ca nu mi pasa decat de noi doi? Nu.E culpa celorlalti.Ca suntem fericiti. Dap. O pot spune.

Traiti va viata. Sa va fie plina de adrenalina. Si de sentimente..

Fiecaruia i se poate intampla ceva neasteptat. Depinde doar sa sti sa pastrezi luciditatea integra. Si obiectivitatea, too..Atat.

Adevarul e ca nu vreau sa fiu nici prea fericita, nici prea multumita..Imi ajunge ce am acum. Am miros de valuri, scaldate in doi ochi verzi. Mai conteaza altceva?

Oamenii se schimba,lucrurile se schimba,timpurile aduc modificari,prioritatzile se schimba,dar asteptarile raman neschimbate!.....(by 0ab4)

2 comentarii :

  1. OMG. AM ramas paf. Mai ales cand ma si simt in postare ... Abia astept sa vad exces de albastru ... valurile marii .. si ochii tai. Tzuc dulce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blue and green..o mare linistita.Ce altceva ar putea da frumusete ,unei alte superbitati unice decat o imbratisare?:*

      Ștergere