marți, 21 mai 2013

Atat!

Cand imi e inima plina, mintea e jumatate vida. Rationeaza doar ce trebuie. Restul ignora. Raul..in diverse fatade.

Nu mi e a scrie. Tot ce as desarta aici, gandesc. Simt. 

Imi e bine. Cu tine. Drac suprem!

6 comentarii :

  1. Totul e iluzie,ca si distorsiunea sufletului meu,pe care il simt vibrand..Femeia cea care are darul de a se furisa in sufletul uman,asa cum o face Hybris ne arata ca viata e o pedeapsa,iar mitul adamic,acela care se regaseste in multi dintre noi salasuieste asemenea unui vampir ascuns intr-un cosciug putred,mit care incearca deseori sa deschida lacatul ruginit si intepenit al inimilor noastre,pana la ivirea pacatului ramanand pana cand,cel putin ne putem noi imagina,dupa trecerea neobservata de noi, in nefiinta...
    Din curiozitate,daca vrei poti citi restul comentariului meu pe blog.E o modalitate simpla si rar folosita de mine,s-a mai intamplat de doua ori,cand am ales ca e mai bine sa raspund de pe blog si nu acolo unde s-ar fi cuvenit.Nu te supara,imi place stilul tau extrem de profund de a gandi,de a scrie liber si expresiv.Te voi citi cu interes,daca-mi vei permite.Multumesc,Borgia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc pentru un cat de simplu comentariu,care s-ar fi cuvenit...Scrii frumos,profund si aparte fata de multi,care-si arata interesul spre proza,sau mai mult,sau pur si simplu scriu.Insa....ce folos,ca nu-ti faci timp,sa raspunzi unui comentariu si ma refer la al meu.Nu-i bai,e un mod al tau de a-ti indeparta anumiti vizitatori.Pacat,mi-ar fi placut sa ne scriem,cate ceva.Ganduri bune,oricum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze dar nu stiu unde sa mai caut...pentru ca nu gasesc nimic,nicaieri...Hmmm,mai caut,sau mai putea ajuta,sa-mi indici unde anume ai raspuns.Nu-i bai,poate voi gasi,sunt curios,apoi imi voi cere scuze.Ganduri bune.:-)

    RăspundețiȘtergere