miercuri, 30 ianuarie 2013

war minds



Puls?
Da...
Grupa?
Tot 0AB4..

 
 

Intotdeauna am fost o fire impaciuitoare...Am lasat de la mine, pentru ca nu am agreeat de nici un mod cearta.. Pentru ca nu mi a placut sa pierd. Si poate de aceea am devenit "carpa"..Uneori,numai.

Nu pot spune insa ca nu am raspuns provocarilor. Mentale. Pentru ca mi au placut si pentru ca mi au pus aceeasi neuroni obositi la lucru.. Insa...

Toate actiunile mele (benevole sau nu), au fost sabii cu doua taisuri. Iubirea mea pasionala si patimasa, cateodata refuzata, s a transformat subit in ..."cold" war minds.. Sa mi fi fost de vina aceeasi impulsivitate nativa? Sau orgoliul incomensurabil??? 

Nu am vrut, si nici nu vreau sa fiu obsedanta. Nu obsedata.. Poate ca sunt uneori, dar doar din dorinta de a afla niste raspunsuri necunoscute mie. Si de aici..incepe adevarata tirada de presupuneri...

Indoiala, pseudorazbunare, pareri de rau tardive.. Apartin tuturor. Esenta consta insa in recunoasterea lor.. Interpretative semnale (reale sau nu), sperante fade ce defapt nu exista, tot acest amalgam fiind armament vital in aceasta lupta a mintii..

Stiu..Preferabila ar fi absenta acestora, inlocuita de o pace a inimilor. Posibila varianta doar pentru ignoranti.. Pentru cei ce nu diseca pana in ultima particula, trecut  si prezent..Pentru cei ca mine...un "harnasament" in plus la grijile cotidiene..

Sa fie masochism? Aceasta tenace vrere a mea de a sti "De ce?"..Raspunsul mi l stiu..Pe ale "inamicului" nu..si perseverez in tactici..

Ce va fi? Un bun strateg ar sti rezultatul luptei..Eu sunt doar  ...una.. Din miile de "bocitoare" care incearca sa treaca peste etape pentru a se vindeca. De rautatea proprie.

Mi ar fi placut sa fiu 100% Borgia. Sa tes intrigi pentru a cuceri, sa calc peste cadavre pentru a mi fi mie bine..si sa nu iubesc decat cu vorba..Am ramas insa..doar B. ...

"Fericiti cei saraci cu duhul.."

8 comentarii :

  1. Îţi plac combinate .. altfel sunt seci singulare .. te-ai plictisi repede .. iar "rezultatul luptei" îl ştiai când ai început-o .. aşa că nu mai face pe neştiutoarea !!! Iar ca să te plagiez .. am devenit "carpa"..Uneori,numai .. adică când vrei TU .. iar femeia care "se dă victimă", întotdeauna râde de "călăul" care se crede hăcuitorul suprem .. iar când colo e doar o reflexie holografică distorsionată a bărbatului (călăului) care şi-ar dori să fie ..!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 75% din ceea ce ai scris e true..partea cu "rasul" e eronata,insa.. Hate u, chiar atat de rece si de impenetrabila par a fi? ...

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. http://www.erbay.ro/images/gallery_big7.jpg

      Ștergere
  2. B. te imbratisez eu, B. :)
    Uff, da uff... fiecare e o furnicuta in ceva. Oare putem sa rupem unele lanturi ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Forta (tu), e cu mine..Injero,intotdeauna mai raman doua zale lipite..pe care nu le poti desface oricat ai incerca..Sa vedem ce fac cu perseverenta mea vis a vis de "uitare"..:) Hugs too..

      Ștergere