marți, 29 ianuarie 2013

Ia pe paine,B...:))




   
 

Stati calmi..S o terminat cu disperarea, "victimizarea" si parerile de rau..Parol!
Azi is doar blonda.Adicatalea nu reusesc sa fac diferenta dintre "atasament" si true love(:))). Nu mai aduc in discutie lipsa neuronului,ca deja devine cliseu, si nu prea imi place..Numai ca nu gasesc neasemanarea..S' o caut cu lumanarea deci..

Barbatii..Aceste ilustre jumatati din a caror coasta (cica) ,ne am fi intrupat  noi..fumeile. Cine poate sti ce se afla in cutia craniana a acestora? Eu declam sus si tare ca NU STIU!
Pentru ce am adus in discutie acest aspect? Simplu..

In pseudotumultoasa mea viata, m am izbit aproape de fiece data de negativismul ulterior ai celor pe care i am iubit. Adica fost au doi. Importanti pentru corasonul meu. (Restul..praf de pusca si curea lata..) After "relatie", terminata mai mult sau mai putin asa cum trebuie, "iubirea" lor de pana atunci, s o transformat subit in ATASAMENT..Asta ma roade pe mine..Io recunosc. Gresesc de multe ori, dar iubesc. Exteriorizat sau nu, o fac. Si imi opresc toate clipele faine de care am avut parte. Nu le reneg. Devin CLIPE. Si nu amintiri. Pentru ca de ar fi "memories", as continua sa traiesc in trecut..(am facut o si o usturat pana in derma cea mai profunda, credeti ma..)..

Ceea ce mintea mea refuza sa inteleaga, este intoarcerea aceasta la 361,75 de grade. Cum dreaq sustii sus si tare ca ai iubit, si apoi termini defapt intr un simplu:atasament. Inteleg..te atasezi de lucruri..dar te poti lipi de un sentiment? Care de fapt nu o existat, ci doar o fost simulacru? 

Amu nah.. Sa acord prezumtia de "suferinta", de orgoliu ranit, sau de incapacitate de a iubi? N am idee..Pentru ca nu mi vine a crede ca trec iarasi printr o "farsa" a vietii, o gluma pe care eu am luat o drept realitate , si pentru care am avut pareri de rau..si procese de constiinta..

Damn it! I did it again:))..Superextraordinaropatetic..Ce dreaq sa mai fac amu? O inghit si p asta, pentru ca cica, din erori se invata. Ce sa invat? sa nu mai imi pun idiotul ala de suflet pe tava? Sa  nu mai iubesc? Who knows?

Pana atunci, un dus cu apa rece ca ice ul(pe cerebel), si una bucata fantastica de chestie luata de la niste amici buni..Sa mi fie invatatura de minte..

"Ia pe paine, B.."

Ce sa iau? Propria  mi prostie..Ce altceva?:))

Morala?? Aveti grija la cuvinte..Un simplu" atasament", poate schimba toata optica asupra unei eventuale iubiri..:)

Sunt defecta. Ceilalti sunt prea perfecti pentru retina mea..

11 comentarii :

  1. Răspunsuri
    1. Dic la el..taci moo arogantule suprem:))..Nu am spus ca nu imi plac masculii..Pune ti ochelarii pe nas si ceteste printre ranzi:))

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. hate you...vrei sa ma transform dintr o veritabila lady..intr o adevarata mahalagioaica?Sti prea bine ca o pot face..mintenas..=)))

      Ștergere
  3. Aha .. tu şi cameleonul .. păcat că stai mai mult LADY .. dar tre' să recunosc că boceşti ca o mahalageaoică .. adică nu te mai opreşti ..!!! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu cat inspiri o simpatie mai generala... cu atat inspiri o simpatie mai putin profunda...tim suflete...upsss...:)))...Angel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. You did it again,injere..plashe la mine faza cu simpatia..macar cu atat sa raman..proFUNDa sau nu...macar aia sa nu dispara:)

      Ștergere
  5. Depinde la ce FUNDă te referi .. eu bănuiesc că la aia cu "noduri" ..!!! =))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) imi place mult ultima propozitie :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Hmm voi femeile sunteti facute din coasta noastra? Atunci de ce nu ne cheama pe toti Marilyn Manson? :))

    RăspundețiȘtergere