duminică, 16 septembrie 2012

Confesiuni inutile intr o noapte de betie..(fantezie)


Nu mi a pasat niciodata de cei ce m au iubit, in tacere sau nu..Ma razbun/am pe ei din pricina neputintei mele de a avea certitudinea ca sunt iubita de cel pe care il iubesc..Radeam si jubilam de durerea lor, ascunzand de fapt, propriul meu chin..
Nu am avut nicicand pretentia ca sunt ”perfecta”..Nici fizic,nici psihic..
Am simtit de multe ori dorinta, pasiune si, uneori chiar si respect..Le am ignorat! Pentru ce sa imi fie utile? 
Dap..Am interpretat roluri, pentru a ma simti ”the one and the  only”...Si? Am ajuns sa mi analizez nesiguranta mea adevarata..
De ce? Pentru ce?
Fiindca orice lașa se ascunde sub masca inabordabilei fapturi, care tanjeste intotdeauna dupa ce a avut si nu mai poate avea..
Damn!
De cate ori ma torturez singura, incercand sa mi revin odata din transa?
Miliarde de clipe pierdute in ganduri fara sens, litri de lacrimi scurse fara noima..
..si gata!

 Poate eu, poate tu - Poate  eu````~~~~
   
 

Closed for me,open for Borgia..

6 comentarii :

  1. urasc postarea.mai bine nu o citeam...dar apreciez sinceritatea ta.daca pe mine m-ar iubi cineva as face orice sa il tin aproape de inima mea si as avea grija sa-i ofer iubirea de care are nevoie.dar sa iubesti ca un nebun un om caruia nu-i pasa de tine si care se amuza de pe urma durerii tale mi se pare ceva prea draconic.ori am inebunit eu..am zis...respect sinceritatea dar o sinceritate venita prea tarziu...nu e frumos sa nu iti pese de cei ce te iubesc,sa te bukuri de durerea lor ca nu te pot avea.sti cat de greu este sa nu ai pe cineva care sa te iubeasca?cat de greu este sa nu te simti iubit?as pune un bol de cristal peste acea persoana care m-ar iubi,sa o protejez ,sa nu o pierd....doamne...esti diabolica si o faci cu sange rece....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa citesti titlul,ce e scris in paranteza, si ce scrie jos..Is diabolica ?Scriu SF uri..Citesti bine, nu..asta e!

      Ștergere
  2. si eu pot spune ca, ce am scris e un pamflet..hai sa fim seriosi.la 2.29 azi dimineata erai prea sincera sa scrii sf...sa nu folosim 2 paranteze drept paravan...ai vazut ce inseamna sa te simti iubita,dorita...ti-as dori sa vezi si reversul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neinteresant..E fix treaba mea ce scriu si fac..Am specificat ca e pura imaginatie, si e Borgia la taste..Ce nu intelegi?

      Ștergere
  3. BORGIA CARE ESTI TU BORGIA ! ! ! CE TE FACI TU CU ATATA IUBIRE SF-ISTICA ?! SAU CU ATATA BETIE REALA ?! SAU CU NICI UNA ?!
    AMU CE SA FAC ? SA NU TE MAI CRED CAND IMI SPUI CAT DE MULT "TII" LA MINE ? MARE DILEMA ! ! !
    ASA PENTRU LINISTEA TA , ASCULTA MELODIILE DE MAI JOS
    http://www.youtube.com/watch?v=hxwbKMZ58zg (Noaptea Marii Betii - Doina si Ion Aldea Teodorovici )
    http://www.youtube.com/watch?v=AV_BvTcSP9o (Fara Zahar-Melodie cu betie)
    ESTE ALEGEREA TA , CA DOAR CE PUII MEI SAU AI TAI ........ ESTI LA TASTE :))

    RăspundețiȘtergere