miercuri, 2 mai 2012

Jarul din palme..


Nu mai fumez. Iara.. Oare de aceea am visat ca trag dintr un Gauloise Blonde? Prima mea tigara fumata..Acum..o vesnicie in urma..
Am nervi. logic, sunt in sevraj.. Vreau un fum. Un cuvant. O picatura de ploaie.
Vreau sa imi arda palmele si sa miros a tutun..Si a Aqua di Blue..
Sufocanta si agasanta stare..

Vreau sa reascult melodia asta..again..and again..and again..Si sa i patrund in cuvintele i simple,dar atat de ..adevarate..Nu stiu ce legatura are asta cu tigarile..Poate fi totusi o cauza..Anyway..pff..Enjoy! Si..Seara buna, oriunde va veti afla..

Britney Spears  - Criminal
   
 

E un rebel cu o inimă mânjită
Şi până şi eu ştiu că asta nu e prea bine

Însă, mama, sunt îndrăgostită de un criminal
Şi genul ăsta de iubire nu e raţională, e fizică
Mama, te rog, nu plânge, o să fiu bine,
Lăsând deoparte toate motivele astea,nu pot nega, îl iubesc pe tipul ăla....."

6 comentarii :

  1. Pe care din ei iubesti....ai visat bine ieri seara....eu cred ca numai oamenii care nu au valoare prin ei insisi dispar pur si simplu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o postare.O stare. un song. Niste versuri. Si un sevraj. Si de ti as raspunde la intrebare, nu ar conta sub nici o forma raspunsuL.Pentru tine. Iar un vis, se duce o data cu noaptea. Iar oamenii ce au fost intr un fel sau altul in viata mea si au plecat,de vor sa se intoarca, stiu unde ma vor gasi..De nu..E doar alegerea lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era o stare de spirit...am inteles....scuze ca am intrebat..visele nu se risipesc, dar nici nu zboara daca nu le dai aripi...stiu und am sa te gasesc...deseori stand singur sunt,cel putin, cu mine insumi, cnd nu sunt singur, nu sunt cu nimeni....e o alegere.

      Ștergere
    2. Hai sa ti spun o poveste.Vrei? Si de nu vrei,eu tot ti o spun..
      Pana nu demult, in fiecare seara, sarutam aripile unui inger. Stiam ca, ma sustine neconditionat, ca imi accepta capriciile si starile de cacao, ca se bucura cu mine, si ca , atunci cand e cazul, imi mai da si cate o "palma"..Nu de putine ori, ironia lui m a ranit. Pentru ca putea fi si sarcastic. Si chiar daca era inger, daruia si durere.Nu numai liniste. Acest inger, doar imi oferea. Atat cat putea. Ce? Niciodata nu am stiut ce imi va reprosa, sau imi va lauda ziua urmatoare..Niciodata nu am stiut cu ce ii gresesc.. Dar..Stii?Si ingerii te parasesc uneori..Si ti lasa in palma un fulg. E posibil sa se intoarca, sau nu..Are atatea suflete de ocrotit, incat unul in minus..NU MAI CONTEAZA!
      Asta a fost alegerea acelui "nimeni" mentionat mai sus de tine..:)Si daca tu..esti injer...te rog,vorbeste cu injerul meu..si spune i ca..

      Ștergere
    3. http://www.youtube.com/watch?v=hdaxTFj-QJY&feature=related...injeru' spune ca va avea grija de tine...va fi umbra ta zi si noapte...aici n-am sa te parasesc...ai grija de tine.

      Ștergere
  3. http://www.youtube.com/watch?v=pKCIt3o5Us0...astept sa ma "hranesti"...nu ma lasa asa...te rog...amintirea e o sera a fericirilor trecute.

    RăspundețiȘtergere