joi, 3 mai 2012

Filosofeala aiurea..


Io te ca mai intalnesc si oameni fericiti. Care,cica, se bucura de orice, oricand , oricum si oriunde. Cum o fi? Caci eu, in ignoranta mea bine stiuta, intotdeauna am crezut si am sustinut cu tarie, ca fericirea e o utopie. Oare sa fi crezut asta pentru ca mi o fost data cu portia(fericirea,n.a)? Poate..

Exista persoane care sunt happy doar ca e soare afara..Mie una, imi repuga multa caldura. Iar ca astru, soarele imi pare prea de neatins..Ma multumesc cu praful meu de stele..

Cineva, isi traia fericirea impreuna cu un surogat. Mima oare? Mimeaza inca? Niciodata nu voi sti. Si e mai bine asa. De ce sa "hranesc inimi ce au suflete pereche, cand  de fapt ma hranesc pe mine"? Mai bine stau chill..Si cred cu tarie in neincrederea mea in existenta fericirii..


Am mai descoperit un fel de fericire. Aceea a amintirilor. Ia ia..Exista asa ceva? De ce m as bucura de trecut? As fi happy doar pentru cateva secunde..Apoi m ar doare dorul de palele mele de fericire. Cine ar avea de pierdut? Logic. Eu. Si de ce sa ma autoflagelez? Sa ma ucid slow?No way! Am facut asta..recunosc..Poate de aceea sunt ,inca, nefericita..Poate..


Asadar, iar sunt paradoxala. N'est pas? Si ce daca.. Imi place prea mult sa amestec crezurile mele..Sa ma combat singura. Sa ma laud ca sunt untouchable. Chiar daca poate..doresc sa fiu atinsa..macar in treacat..


Si inca sunt pe deplin nauca. Pentru ca nu stiu unde gresesc, cand o fac, de ce o fac si pentru ce sunt "pedepsita"..Intr un fel sau altul..Dar asta e alta papa de fish..iesita din contextul postarii..


So..Concluzie? Filosofeala de vara prematura. Motiv? LIPSA DE FERICIRE..Cred..


By the way..I ..smoke again..


Azi..Connect - R   Vara Nu Dorm
   
 

....pentru ca deja e vara..si pentru ca eu nu dorm..


5 comentarii :

  1. ESTI FERICITA ..... AI UN PUI ACASA :)
    CAT DESPRE RESTUL FERICIRILOR , NU VREAU SA CRED CA FACI UMBRA PAMANTULUI ASA LA MISTO .....
    SOARELE ESTE CEL DE LA CARE POTI LUA PUTERE !
    SE PRETEAZA UN INDEMN : PAPUSA CAPUL SUS ! :)
    EU ZIC ASE : DE LA MUNCA ;MUNCA SI IAR MUNCA TI SE TRAGE , CA NU MAI VEZI RESTUL LUMII .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci tre' sa mi gasesc unu' cu bani multi..sa ma tina acasa..si sa creada ca ma face fericita..asa e? Stiu ca puiul meu ma face fericita..eu vb despre restu'..merci pt dushulet,Altu' meu drag..

      Ștergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=8Pb_rPNsuM4&feature=related ... daca ierti,iarta totu'...altfel n-ar mai fi iertare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Injere..doar..sunt Totul sau nimic, nu? A trecut..gata..da?:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nimic nu dureaza in suflet, pana si cea mai verificata incredere poate fi anulata de un sigur gest ca cele mai sincere posesiuni nu dovedesc nimic, caci si sinceritatea poate fi repetata, cu altul, cu altii ca, in sfarsit, totul se uita sau se poate uita...Mircea Eliade....http://www.youtube.com/watch?v=SsSgWRRZjOM&feature=related

    RăspundețiȘtergere