vineri, 27 aprilie 2012

Pfff...



Ghid sociolojic vertual..
Azi scriu iarasi despre frustrarile din aceasta lume. Virtuala. Dupa cat se vede, imi ocup destul de mult timp pe aici..Pentru ca am vreme. Cat va mai fi..In fine..

Se stie deja ca imi place sa socializez. Mult. Amu' nu credeti ca viata mea se rezuma strict la "respiratul" in lumea net ului. No way! Conjunctura fericita(sau nu), imi da voie sa bantui nestingherita cateva ore bune pe zi , pacilea..Si , dupa cum va scrisei intr o postare anterioara,intalnesc fel si fel de tipologii umane. Pana acum, nimic interesant. Chat uiesc. La greu. Imi place sa dialoghez cu persoane. Aflu cate ceva, incerc sa ma indrept cumva, diverse..

Am un site preferat. Lasand la o parte faptul ca e matrimonial(nu asta ma intereseaza), poseda chat. Unde, credeti sau nu, am legat multe amicitii..Unele din ele, devenind prietenii reale. Bunnn..Ca si in Realia, si acolo se isca diferite divergente pe anumite subiecte. Mie una imi place sa fiu in centrul atentiei. Recunosc! Insa , vorbesc atunci cand trebuie, cum trebuie, si..logic, cu cine trebuie. Multora nu le place asta. Mie ..mi se rupe aceeasi sinapsa, si trec mai departe. In fapt, ideea de a exista (chiar si virtual) , pe un asemenea site, se reduce la relaxare. Nah..Asta i idealul. Nu caterinca ieftina, nu vulgaritati, ci doar  glume si tachinari..in limita! So..Rezumand..(si nu din lipsa de subiecte).. 

..Amu cateva ore eram acolo, incercam sa uit de cotidian, glumind, fireste, cu cei care imi permit..Pana cand..O anumita doamna, pe care o sa o numesc sujestiv doar "Sophie", mi o stricat tat cheful..De ce? Pentru ca am intrat intr o "polemica" cu un autoproclamat "avocat" de al domniei sale, care , la o anumita replica de a mea, destul de obiectiva, ma acuza sufar de "nebagare in seama"(ceea ce, recunosc, atunci era adevarat)..Si apoi atin'te..Schimb de replici acide ,bla bla uri, copilarii, toate pe un fond de gelozie..Da da! Ati citit perfect! "Sophie" , o femeie "respectabila" dealtfel, a fost indragostita ceva vreme , de o cunostinta comuna.. Her bussines..No problem!. Acuzata fiind de aceasta doamna "inocenta" ca nu suport concurenta (vaiii), animozitatile dintre noi, s or aprins. Din parte mi ,tacute, pe cealalta parte, vadite..Ce o rezultat din asta? Nimic. Eu am ramas aceeasi, cu aceleasi convingeri si trairi, ea ..cu buza uNflata, iar respectiva cunostiinta comuna, cu sotia sa acasa.. Era normal! Fiecare ..cu drumul sau inainte ,nu?

 Io s pacifista. Pe bune. Si in real si in virtual. Nu tin ranchiuna si nici nu pot uri. In special aici.. Ce as avea de castigat? Doar niste "probleme" fara continut, si un stress in plus.. Neah..Nu mi trebuie. Am lasat fumeia sa si strije off urile pe unde poate, iara eu, ca o fiinta altruista ce is, v am facut pe voi sa mi cetiti refularile si frustrarile..De ce frustrari?Pentru ca..amu as fi vrut sa fiu altundeva..In fine..

Iertati ma ,boieri dumneavoastra pentru episodul de astazi..Trebuia sa ma bag si eu in seama care cumva, nu?

Maximilian - Sophie
   
 
                                          Uraste ma perfecta..iubeste ma defecta..

2 comentarii :

  1. :))) enervanti sunt oamenii astia care incearca sa strice "navigarea" linistita pe internetul fara valuri

    RăspundețiȘtergere