luni, 1 august 2011

Multumesc frumos!






Tina Turner - Simply The Best




  Ca niciodata, am scris vreo trei texte pana sa ma hotarasc ce sa postez. In fact, Trei variante. Lojik, asta este a patra.Ma gandeam sa postez o poezie prin care sa mi aduc prinosul de recunostinta catre cei ce ma citesc,si, firesc ,celor ce mi au oferit premiul. Varianta Ceausista..a la Andrei Duban..
  Apoi, ma gandii la un eseu cu inflorituri metaforice, cu meandre siropoase si un pseudoapogeu artistic..Si asta ar fi mirosit a preaslavire si pupinfundism..
  A treia incercare ,fu stil "speach -decernarea premiilor Oscar..sau nah..Pulitzer"..Ceva de genul:
"Sunt recunoscatoare:- d nei invatatoare - pentru ca mi a indrumat pasii spre cunoastere si culturalizare; alor mei- ca nu si au bagat nasucul in treburile mele internautice; Tie,Sin,- pentru ca mi ai dat nouaj' la suta motivatie de a posta viata mi de cand mi ai intrat prin capilare..;Tie,Frumusila - pentru ca ma aprobi,critici, sustii ,si ma iubesti asa defecta cum sunt..Pff...Plecashuni sincere cititorilor mei, garoafe virtuale celor ce ma vor rece si imobila intr o cutie cu satin alb..pupici pe obraz celor ce mi accepta iesirile de "atotstiutoare" aroganta..Fratilor, surorilor navazuti si neatinse..si nu in ultimul rand ,celui ce mi a oferit acest premiu.."
....................................................................................................................................................................
  Gata cu saga..Nu cred ca ati fi dorit sa imi vedeti fata tampa la aflarea vestii, sa imi auziti cantecul de biruinta, sau sa imi vizionati un grotesc dans al bucuriei. Tribal Dansul. Da. M am bucurat , si sunt fericita. Pentru un banner. Si pentru frumoase cuvinte atribuite blog ului meu. Sincer. Doua cuvinte, simple, dar reale, vi le ofer din sufletul asta pribeag...

Multumesc frumos!

P.S.:..parca l aud pe Sin in completare:Kiss you..Baga frate.. ca am motive sa fiu mandra de mine..Dau o bere..parol de h'onoeure..

8 comentarii :

  1. Este meritul tau si numai al tau ;) bannerul pe care tocmai l.ai afisat pe blogul tau, ne arata noua ca ne esti prieten si ai ales sa ni te alaturi in echipa MWWB ! Vei vedea pe parcurs si avantajele de a fi membru MWB, in primul rand, avantajul major inseamna cititori noi, oameni care intradevar citesc bloguri, apoi, sa fii parte din MWB va insemna si o promovare masiva a blogului tau si al articolelor tale pe pagina MWB! Pasul urmator, poate fi acela de a deveni autor MWB, fapt ce ne.ar bucura foarte mult, pentru ca MWB inseamna pasiune pentru ceea ce facem, responsabilitate pentru ceea ce scriem si mai ales MWB inseamna locul unde visele si imaginatia au frau liber!
    *ps : in cinstea ta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Tess, eu tin la tine asa cum esti...si punct!

    RăspundețiȘtergere
  3. Jass..stiu,dragalasha mea..sentimentul e reciproc..

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ai daruit timpul tau, trairile si tot ce e mai bun, ITI MULTUMESC pt ca existi... Angel

    RăspundețiȘtergere
  5. Angel*:Pfff,fratioare.doar te insori, iar eu nu mor..inca..Asa ca fa bine si nu mi mai vorbi la trecut..ok? ca ti zic doar atat:Sus!=))

    RăspundețiȘtergere
  6. *hydra0705:venind de la tine e o onoare..hate u too..kiss

    RăspundețiȘtergere
  7. Te pot acuza de plagiat? Melodia imi apartine stii tu bine de unde.

    RăspundețiȘtergere