marți, 26 iulie 2011

Stii cat de greu imi e sa te iubesc?

Am nevoie.Ai nevoie. De timp. Pentru a ne putea detasa. Unul de celalat. Fara implicare. Fara sentimente. Fara ura. Si fara atingeri.Mi e dor.

Stop - Sam BrownCand nebunia se incinge..da i cu lotiune de plaja...

6 comentarii :

 1. ...lentile rozalii in ochelari mari :)...si poate viata va fi cumva altfel :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Brandusa*:Am incercat..dar tot albastru vad..pff..

  RăspundețiȘtergere
 3. ai nevoie de curaj! "All" inseamna sa excluzi varianta "nothing". Dezlantuie-ti poftele cat le mai ai si lasa adictiile minore, fara rost. Te-ai detasat, dar nu vrei sa observi!

  RăspundețiȘtergere
 4. De timp, da avem nevoie. Aproape mereu! Dar cred ca problema grea ne e rastimpul! Cu ce sa-l umplem, cand ramanen doar noi cu noi si cu toata povara din noi!

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna seara @Borgia,
  As dori sa te intreb, in ce oras locuiesti?
  Iti doresc o noapte linistita!:)

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna ziua,
  Va citim si urmarim blogul de ceva timp, indeajuns de mult incat sa avem bucuria si convingerea ca blogul dumneavoastra merita pe deplin, sa fie premiat cu ''Premiul Most Wanted Blog'' , datorita
  pasiunii, imaginatiei, talentului, originalitatii si creativitatii dumneavoastra, dar mai ales datorita valorii morale si educative pe care pagina dumneavoastra o promoveaza in blogosfera romaneasca! Va
  rugam sa ne anunta.ti daca acceptati premiul sau nu accesand acest link : http://www.mostwantedblog.org/2011/07/pentru-ca-maine-este-1-august-inseamna.html ! Aflati mai multe despre MWB,
  convingeti.va de seriozitatea si pasiunea noastra in a promova bloguri de calitate! A.ti primit premiul MWB, pentru ca unul dintre autorii MWB v.a recomandat cu placere!
  ''MWB nu cauta faima,nu cauta cifre si nici statistici ,cauta valoarea,originalitatea ,talentul si pasiunea.....iar asta face oricine accepta premiul MWB si mai ales cei ce aleg sa devina membrii sau autori ai echipei MWB!

  RăspundețiȘtergere