sâmbătă, 11 iunie 2011

Oximoron- Noapte matinala


Ridicola purtare mi de copila alintata,
dorind sa aiba totul,dar oferind nimic..
lasandu se mereu,pe aripi blue purtata..
se transforma treptat ..in labirint..

Un labirint complex de stari difuze,
de practici manioase si-mpulsive
de neincrederi si pareri obtuze,
si jalnice subintelesuri permisive...


Bun..Datorez -cika-unele,  explicatii..Cui? Mie. Pentru ca eu contez..(moamaaa..ce tzipa egoismul din mine..)..Dar si voua. Iubaretzi citittori ai aberatiilor mele..
...Nu bausem deh..On dutty..Si asa o fack rar, cu si in urma unui motiv plauzibil.Am ajuns home, rezerva mea de gin facandu mi cu ochiul..WTF..No tonic, no gin.Ca tre' sa fiu in trend si eu,nu? En fine.. Dush,abstinentza cerebrala , t short, kiss de noapte buna ingerului meu, si valea..in pat..Logic, somn de voie..Anormal insa..ca n spea noapte de numarat oi. Sau de revizuit comportamentul. Sau atitudinea...Pe scurt. 6 ore de analiza.Autopsihanaliza in fapt..Pff.. Unde esti tu, Freud brother?Sa ti vezi aspirata.Pardon..aspiranta..
Back to the subject..Eu cred ca toate mi se intampla numai mie. Parol de nu i asa..Intr o saptamana am asasinat, si am fost ucisa. Dar si iubita.Neinteresante persoanele carora le am dat chics..Umplutura de praz..Pe mine altceva ma irita..Cunoasteti prea bine, voi ce mi stiti fosta obsesie, povestea cu si despre sin..Ashea. Amu cateva zile, a devenit "ugly history".din pacate. Sau din fericire.Am reusit sa fack in asa fel sa ma ignore. Definitiv. Irevocabil si irecuperabil/a..Veni vremea.Cam late, dar sosi..Ajung 3 ani si ceva. Nu mai conteaza cat. Asta e eliberarea. Fericirea. Pacat insa, de modalitatea acestei incheieri de capitol "pseudoamoros", care a fost prea ..sarcastica si dura. Nah..Doua orgolii puternice , nu pot sta alaturi in veci.Am zis! Sfarsitul era iminent. Si indezirabil..din parte mi..Un final de amor neimpartasit, si de o amicitie relativa. Ca deh.. Sunt eu "corigenta" erotique (din punctul lui de vedere), insa handicapata mental nu s..Asa ca..Goodbye, bull..See you in hell..Game over!
Dar altceva ma doare.In profunzime.Ma ustura.Arterele imi sunt blocate.Un hematom dureros mi s a format in suflet. Ia biciuiti ma ca sper! Again. Ma las flagelata de gandurile voastre "parsive" si ironice.Pentru ca le merit. Va dau doar 5 minute. Sa va bucurati de idioata mea susceptibilitate,devenita notorie.. Eu cer cam mult,nu? Vreau si calm, si respect, si incredere, si..wow...vreau iubire..
Times up!Gata. Cu savurarea nefaptelor mele dezastruoase. A revenit nebuna realista. Femeia "penala"( jargon cu tente benefice:D).Cea mai "penala"..cunoscatorii stiu bine de ce..Fuckeritza unui zarghit..Eu mi s cea care calca cu gratia unui jucator de sumo,peste cei ce ma ranesc.Divers.Si diferit. La naiba..Sunt o "catzea" ce latra. Si uneori musca. Din carnea ireala a tarabagiilor de iluzii..I'm bitch! Dap..Neagra in suflet,gri la inima si alba la minte..cu cei amintiti mai sus..Diabolica diavolitza pacatoasa, zarghita nebuna defecta..Si ce daca! Inspir teama. Cica.Oare?Poate..Ma gadila un pic propria mi vanitate.Uhh.. Dar o face bine. Oferindu mi acel orgasm cerebral ce ma conduce la propria mi Nirvana..Accept ceea ce sunt. Si ma bucur de puterea si sfidarea mea..
 



Kat Deluna - You Are Only Mine




Uraste-ma ..perfecta, iubeste-ma ...defecta...

4 comentarii :

  1. http://www.youtube.com/watch?v=PdifyRx1XVI....Angel

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce patimas, intr-o ;ogica perfecta a patimii, suna aceasta tirada! Ce flacara poti sa fii!

    RăspundețiȘtergere
  3. For Mauricia..flacara ce se stinge..la dreaq..multam,anyway..

    RăspundețiȘtergere
  4. FINAL FARA FINAL , AGONIA UNUI SUFLET , EXTAZUL UNEI RATIUNI .........
    „........................
    Vreau sa te uit ca sa pot ierta
    Eu ma dezleg de iubirea ta
    Vreau sa te uit fie orice-ar fi
    Vreau sa te uit, ca sa pot trai „

    http://youtu.be/8-7IPTAsnag

    RăspundețiȘtergere