vineri, 17 iunie 2011

O ALTFEL DE DRAGOSTE..




Am aproape 37 de ani. Sunt in depline facultati anatomice..(de cele mentale, nu s prea sigura..).Am evitat intotdeauna un subiect "pseudo" tabu pentru mine...Acela ce dezbate atractia intre doua femei. Tema este ampla, si poate fi privita din mai multe puncte de vedere..
Primo....Atractia sexuala.Au fost cativa , sa spunem- interlocutori (mai mult sau mai putin importanti)-
care mi au sugerat fatzis, sau subtil, eventuala apropiere de o femeie. Implicare sexuala. Bine, de fiecare data, replicam oripilata (sau nu) , ca ma simt indeajuns de femeie pentru a atrage un barbat. Sau mai multi..Simteam, fireste, dorinta aceea a barbatului de a domina doua femei deodata..Fantezii masculine, pe care nu le judec..Apoi, am intalnit doamne sau domnisoare ce mi au propus direct o partida de sex..Pfff... In cazul acesta am refuzat din start. Uneori cu bun simt, alteori iritata de insistente repetate- destul de brutal. Verbal, bineinteles..Eu..sunt una din pacatoasele ce isi asuma erorile comportamentale. Tind sa cred ca sunt o persoana "open minded". Care trece de bariera banalului, ajungand intr o sfera de excentricitate mentala. Si egocentrism fizic. Dar..Nu vreau o femeie din punct de vedere sexual. Simplu. Pentru ca nici nu am macar curiozitatea de a sti cum e sa fiu atinsa.. Carnal. 
Ma poate atrage insa, o femeie, intr un alt mod. Prin personalitate, caracter, temperament.. Totul, in aceasta situatie tine de cognitiv. Vorbesc de o comunicare geamana, de afectiune voluntara, de respect vis a vis de felul fiecareia de a fi.. Imi pot iubi prietena, confidenta, pe sora pe care nu o am.. Pot iubi spiritualiceste.. Ma pot imbratisa cu o femeie, fiind fericita sau trista, pot mangaia mana unei femei cand are nevoie sa i ofer un umar pe care durerea ei sa poata plange in voie.. 
Sunt cat se poate de hetero.. si asa voi ramane..for ever!





PS: A nu se intelege ca sunt homofoba..Deloc. Fiecare isi aroga dreptul de a trai si a simte asa cum doreste..


Uraste-ma ..perfecta, iubeste-ma ...defecta..

9 comentarii :

  1. Ma simt complice cu tine. Nici eu nu indraznesc. admir cate o femeie, chiar fizic. Ma bucur sa o privesc. E ceva delicat si complicat totodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. @BORGIA, Buna dimineata si bine te'am gasit!
    Imi place cum gandesti si cum scrii!
    Si eu, la fel ca tine implinesc 37 de ani pe
    data de 25 iunie. Iti doresc de pe acum La Multi Ani si multa fericire! (langa un barbat)
    Iti doresc o zi frumoasa! ~ Marcus.

    RăspundețiȘtergere
  3. *Mauricia- Nu neg faptul ca admir frumusetzea si cochetaria altei femei..dar ma rezum numai la asta si la ce am spus mai sus..Multumesc pentru vizita..
    *Marcus- Multumesc frumos pentru aprecieri..La multi ani si tie..

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai intilnit doamne,domnisoare ce ti-au propus o partida de sex? Ha.

    RăspundețiȘtergere
  5. *Vali :Mi a revenit inchizitoru':D

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw...Angel

    RăspundețiȘtergere
  7. Eh, varsta mea sta aproape pe aceeasi clipa cu a ta :).
    ...si-mi plac femeile vulcanice si mintile lor intelepte.
    Coafeza mea se lauda ca in fiecare zi satisface mai multe femei decat poate un barbat intr-o zi :)) si e hetero clar :))

    RăspundețiȘtergere
  8. *Brandusa :Atunci sa ne traim clipa aceleasi varste,visand impreuna..App: sa ti traiasca coafeza..dasteapta fumeie..mai abitir decat un mascul=))

    RăspundețiȘtergere