miercuri, 23 martie 2011

Dorinta

  Intrasem in baie.Putin intimidata de transparenta usii. Era la fel . Dar totusi,nu ma puteam obisnui. Inca..Imi stersesem rujul. Nu ii placea. Imi creionasem subtil conturul ochilor.Atat. O bluza alba si o pereche de bichini. Era de ajuns. Doar eram acasa. La el.
  Nu stiu de cata vreme ma privea.Era acolo. Gol. Superb.Purta doar un tatuaj si o tigara. A intrat.Dand drumul la apa dushului, ma musca de ceafa. Cumplit. Far ' de veste. Am lacrimat de durere. Strangeam din dinti,dar nu scoteam nici un sunet...M a intors spre el. Luandu mi bratele, mi le a pus in jurul gatului sau...Sarut devorator..M a impins sub dus,lasand apa sa mi curga pe fatza.Ma domina. Total.Eram ca hipnotizata. Privire in privire..Bluza mi se lipise de mine..Sanii grei se conturau obraznici,cersind atingeri..Intuise.L am lasat sa ma dezbrace. Picaturi calde coborau navalnic peste trupurile noastre..era ceva cerebral inainte de toate. Ma subjuga. 
  Degetele sale ma redescopereau tactil.Tacea. Si lasa ochii amandurora sa vorbeasca.Nerostind cuvinte. M a luat de par, inclestandu si gura de a mea.Again. Simteam gust sarat de sange si buze sfasiate..Inca un urlet tacut...Apoi...
  M a impins deoparte.L am vazut prin tulburarea vizuala..Plangea. El..plangea.Lacrimile i se contopeau cu apa fierbinte.Constientiza. Totul.Sau nimicul..Disperarea albastra ma omora incet..Preferam sa ma domine..sa ma loveasca..Nu ar fi durut atat de mult..
  M a avut acolo. Firesc. Animalic. Lacom. Apoi tandru..Din nou brutal..
  Au fost clipele lui de iubire. Trupeasca si sufleteasca.Unice. Obsesive si obsedante...
  Pentru ca apoi sa urmeze inevitabilul. Haos.


Touch and Go - Straight to number one

Asculta mai multe audio diverse

2 comentarii :

  1. Cred ca si apa ti s-a parut clocotita! Chiar iti e pofta de gust de sange? Am trecut si eu printr-o scena similara, dar cand nu am mai putut suporta durerea l-am apucat pe neasteptate de coaie, am strans si m-am ales cu un pumn in falca. A urlat. Eu nu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu a fost cazul..Poate putin masokism nu strica..

    RăspundețiȘtergere