vineri, 11 martie 2011

Scapare

Cand o infectie acuta-care se cronicizeaza ulterior-,nu raspunde nici unui tratament,se impune utilizarea terapiei soc. Cum se aplica?Simplu.Tai raul de la radacina..
Asa e si in dragoste.Daca o iubire singulara devine drog,si,neavand parte de atentia celuilalt,intri invariabil in sevraj..Te lupti cu realitatea si traiesti in,si din iluzii..Apoi totul devine haos.Halucinatiile iau locul adevarului, amintirile iau surclaseaza prezentul.Uneori,feeria clipelor trecute este atat de coplesitoare,incat orice fapt sau lucru veridic,dispare..Urmand inevitabil,anxietate. Necuvinte rostite.Arsuri cardio psihice.Ochi ce simt atingeri trecute. Plinatatea Eu lui celuilalt,si vidul personal.And again,haos.Clipa de clipa, te afunzi in indoiala. Un singur cuvant uzual,dar auzit de la el intai, il simti cu sufletul..Cauti dovezi, invocand dor,dar de fapt treci la urmatoarea 
faza a nebuniei.Obsesia. Incerci sa domini prin gesturi repetative si nefiresti.Agasezi. Te legi de un fir invizibil si nesigur,totodata.Ignori degetul oferit din amicitie, si insfaci brutal toata mana.Devorezi paranoic orice legatura cu celalalt. Nu mai exista demnitate.Iti tarsai sufletul, si il oferi pseudo jumatatii..la nesfarsit.Insisti patetic sa ti l priveasca macar. Si sa ti creada trairea. In nimicnicia ta,refuzi aroganta si duritatea stapanului,decazand treptat in fata lui. Lasandu l sa te ucida. In diverse moduri.Apoi constati cu stupoare ca ai trait in minciuna. Pe care ti ai construit o pe vise. Si te trezesti. Si iti dai seama de hilarul situatiei. Iti lingi ranile in tacere. Si iei o decizie. Aceea de a trai. Fara drog. Simplu. Si real.


Spin - Amintirea Ta

Asculta mai multe audio diverse

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu