luni, 28 octombrie 2013

Missing a piece.

    
Sta in firea umana conceptul de a cerceta. De a afla raspunsuri. De a sapa in tenebre de necunoscut, pentru a sti. Probabil ca rezultatul cunoasterii nu este intotdeauna cel asteptat. Dar e certitudine.

Iti schimbi comportamentul. Pierzi personalitatea proprie. Tarsai cuvinte pe care le accepti, doar de dragul de a le asculta. Nimic concret. Doar intrebari.

Si cauti piesa lipsa a unui puzzle conceput cu acordul tau tacit. Si simti ca nimic cu e intreg , atunci cand exista neraspunsuri.

Si taci. Si pleci. Pentru ca ai nevoie de adevar. 

Sau ramai. Si te inchizi in tine. Iti cuprinzi genunchii cu bratele, si te legeni a neputinta. Si privesti absent pe o fereastra ce nu ti poate intelege nedumeririle, dar sta acolo. Calma. Si te lasa sa treci dincolo de ea , ca sa poti imbratisa macar intunericul. Pe care, in mod cert, il iubesti. Pentru ca face diferenta. Intre lumina incerta. Si negrul sigur.

Iar dupa momentele acestea, doresti sa ti construiesti puzzle ul dupa dorinte proprii. Si fabrici bucata aceea din vise. Ignori ceea ce poate nu e ceea ce vrei. Si mergi inainte.

De ce? Pentru ca iubesti.



Un comentariu :

  1. ......
    "Și sunt momente
    Și chiar și zile
    În care bei chiar dacă știi că iei pastile,
    În care ciocolata distruge-orice dietă,
    În care pe la 12 noaptea-ți place ceaiul cu cotlete,
    În care vrei să dormi și luni și marți pân’ pe la 9,
    În care ai pantofi murdari chiar dacă nu mai plouă...
    Sunt așa zile..."

    >:D<

    RăspundețiȘtergere