vineri, 19 aprilie 2013

Postare despre nimicuri Caragialicesti




”Oamenii care suferă peste puteri tac. Tăcerea este singurul mijloc de a învinge al oamenilor atacaţi: tăcerea face să slăbească atacurile orbeşti ale invidioşilor, hărţuielile sălbatice ale duşmanilor; tăcerea aduce o biruinţă zdrobitoare şi totală. Ce poate fi atât de complet ca tăcerea? Ea este absolută şi, ca atare, nu este ea o formă de manifestare a infinitului?” - Balzac


Paranoia este un proces de gândire puternic afectat de anxietate sau frică, de multe ori până la iraționalitate și delir. Gândirea paranoică este caracterizată de obicei neîncredere sau suspiciune față de ceilalți.-conform Wikipedia.

Bunn..si amu sa dezvoltam subjectul, pentru cei ce folosesc cuvantul neavand habar de etimologia sa. Doar de dragul de a "pare" inteligent si de a ataca cu o lasitate nedemna, persoane pe care nu le cunosc indeajuns pentru a le "judeca".

Ei da! Iaca, ca vorbesc acilea. Ca d'aia mi o dat Dumnezeu deste sa tastez si neuroni sa poci rationa. 
Am pornit Jihadul propriu. Contra celor ce nu au loc de inteligenta mea binecunoscuta si de pozele mele de la avatar:)) ..Ce legatura are paranoia cu imaginile? N am habar. Numai ca, o anumita persoana supercomplexata inferior MIE , o facut o alaturare voita intre cei doi termeni. Citez:

Ultima barfa / Am auzit de la un frend bun ca una pune poze-n avatar special pentru el , iar huomul n-a mai vorbit cu ea de prin noiembrie ....E paranoia rau tipa , si-si face veacul printre noi:))

Noo..Amu io m am simtit. Ca s persoana vizata. Dar doar atat. Sa fac analiza pe text:
Frendul e persoana in cauza. Cel ce e in silentzio stampa de ceva vreme pentru ca asa si o dorit. Si asa e bine. Intr un fel sau altul. 

Avatar special? Pana me..am o gramada. Iar cei ce ma cunosc bine, stiu ca il ador pe cel cu destul mijlociu ridicat. Ar mai fi cel cu :"Nu deranja. In caz contrrar te f*t".Sa fie acela? N am habar..Dara daca "intelijentul" stie..ce dreaq mai pot adauga eu?

Bun..Faza cu paranoia am explicat o.Adica am dat copy paste de pe Wiki. Sa fiu obiectiva. 
Moo, Caragiale..Nu am nici o fobie vis a vis de nimeni. Nici macar anxietate. De ce as avea? Eu stiu cand sa ma opresc. Si am facut o. Nu cersesc atentia nimanui. Insa abund de mult bun simt. Si tac. Din acelasi motiv. Tac acolo. Aici insa imi arog dreptul la replica. Neinfundandu ma in mocirla in care colcaiti voi.Capisci? 

Imi fac veacul printre voi..Hai sa sucombezi tu..O trebui sa ti cer voie sa activez unde mi doresc? Sterge te la bot..Ca faci spume degeaba. :)

Nah..M ai provocat.Ti am raspuns. Si tie, si frendului, si frendelor.. si tuturor care mi poarta de grija. Mi se rupe daca ti convine sau nu. Daca ma dor atacurile tale? M au durut. Amu imi dau prilej de caterinca. Observ cum va zbateti in zadar .

Pff..Astept alte "provocari". De care numai tu esti in stare. Si daca tat vrei sa crapi cu dreptatea de gat, fa o in tacere. Si afla adevarul de la ambele parti. Sau nu.

Pentru tine ashe..si pentru tat clanu' .Daca tat sunteti nesatisfacuti si aveti sete de sanje..Ascultati. E din suflet:)

Timpuri Noi - Bordelul Mov
   
 

Asta ashe..ca de la "ipocrita" la superipocriti:))

"Fericiti cei saraci cu duhul..."

6 comentarii :

  1. LEOAICO !!! CE PLINA DE "DRAGOSTE "ESTI ! POATE TANTI AIA TE IUBESTE " PI ASCUNS " :) SAU ESTE O FRUSTRATA CU DOUA BUBE IN LOC DE SANI SI UN "CUR MICUT CA SFECLA " IAR TU PRIN AL TAU LAUDAT BUN SIMT , ITI ETALAI PECTORALII :)))) , PARIU CA DE ASTA FACE SPUME NU PENTRU "SALUTUL" TAU .
    HUOMUL ESTE SINONIM CU HOMALAU ??
    MISTO MAI ESTE CAND ITI POARTA GRIJA UNII - UNELE , DECI LA MAI MULTE -MULTI , CA TALENT IN A LE RASPUNDE , AI DESTUL !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce tanti moo fratello..ca i mascul..=))

      Ștergere
    2. ASA SI CE TE SUPERI ASA TARE CA L-AM NUMIT " TANTI" ? =)))

      Ștergere
    3. Sa sucombez si io daca regret spusele tale=))

      Ștergere
  2. Ala fara nume, intromisionizat in cur-cubitacee de-o tanga intre buci-umuri si-o spune: habemus vamuiatus!
    Pai se poate ! Expunerea languroasa a activitorului, "plashe" sa fie pe linia de plutire a delirium tremens, posibil circuite integrate "prajite" la expunerea indelungata acizilor grasi incat, nici foita de turnesol nu face fata la roseata grosimii obrazului. Partile terte sunt inamovbile gandirii intrisecce si-i placut sa scoti castanele din foc cu mana altuia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D 'amu..nah..Aceasta disertatie sper sa nu o fi facut o dejaba..Poate isi hodineste neuronii barfitori, si sta calm..pentru eternitate.De nu..mai am destule gloante:)..Iar tertii..sa se odihneasca in tacere. E cel mai indicat:))

      Ștergere