joi, 12 ianuarie 2012

REACTIE



Vai, cat de dor imi era sa fiu acida..Sa fiu dracoasa de altadata,care traje n stanga si n dreapta cum vrea fizica ei..Hip,hip uraaa..I'm back..Mi am lipsit mie insumi. Parol. Dupa atat de multa zahareala si bocet, necesita reaparitia propriei mele acreli..sau acrituri..whatever!


Asadar si prin urmare..Azi combat fake urile. Adicatalea clonele. D'acilea.Ca mi s o umplut paharu', si da pe dinafara..
Am crezut -in naivitatea mea prosteasca-,in puritate. Pe bune. Speram ca cei ce scriu,si cei ce comenteaza, sunt doar ei insisi..Pe dreaq! "Egzista" o sumedenie de facaturi ieftine. Ce se strecoara ca teniile, printre profilele serioase, ce apartin unor oameni de valoare..In fata carora ma inclin..
Si acum sa dezvolt..


Initial voiam sa generalizez. Insa, acum, nu o mai pot face ,deoarece as fi o ipocrita.Si o lasha. Asa ca fac un compromis. Voi scrie doar initialele.."paratilor" din culpa..


Ce nu face un ..(hai sa incep cu blog erii)..un bloger frustrat pentru a se mentine in centrul atentiei?Destuleeeeee..Unul isi ameninta admiratorii de N spe mii de ori ca se lasa de scris, pentru a reveni ulterior , numarand victimile prosternate la altaru i scrierilor sale..Altul, in lipsa si in cautare de adoratori, si i inventeaza singur..Patetic, nu i asa? Ceea ce nu stiu ambele categorii, insa, este ca eu le intuiesc nimicniciile..Si nu le accept..
Stiu..imi puteti replica ca si eu am spus ca nu voi mai scrie..si ca voi renunta. Da! Am facut o, pentru ca asa am simtit.O singura data..Pardonabil? Poate da..poate nu..


De ce sunt atat de pornita? Din prea multa dezamagire..


Urmaream un blog. De ceva timp. Care..imi placea cum era structurat, subiectele erau "hard" ,bine desfasurate..In fine! Proprietarul acestui blog, un tip destept , avea destui admiratori..Insa nu cine trebuia-din punctul sau de vedere..Sa va esplichez..Tipul ,un familist convins, se indragosteste virtual de posesoarea unui alt blog de anvergura.. Ea, o persoana "dura", dar extraordinara ca si scriitoare, are bun simt, raspunzand tuturor comentariilor. De aici, incepe o poveste..de dragoste. Nu din partea ei, ci din a lui..El nu intelege ca intre ei doi nu poate fi nimic nici macar virtual,d apoi real, si incep sicanele.. Diverse. Comenteaza acid la postarile ei, fabrica anumite id uri feminine care -cica- ii comenteaza propriile postari, doar doar, tipa vine la el pe pagina si se miluieste cu vreun amarat de comm.. Se subintelege ca fiinta feminina nu o face..trecatoare prin abisalul blog masculin, trateaza posesorul acestuia cu un evident sictir..Sau nah..sa fiu mai plastica, cu o mare inteligenta..Omul, din cel mai infocat suporter al ei, devine cel mai mare critic..In fine..


Apogeul? Parola de pe Google a tipului, este sparta..De cine? Evident de un Hacker..Care "spargator", isi lasa "stampila" peste tot, anuntand cu mare fanfara, ca a reusit sa distruga un blog..
Evident..am reactionat.Dar ?Degeaba. Constat azi, cu stupoare, ca posesorul de drept al blogului, imi lasa un comm..Dau pe avatarul sau..blogul vechi inchis..Al dreaq hacker..dastept mai e.. inchide si deschide bloage la comanda.. Unde i baiul?
Pai omule...Io s blonda la radacini..si nu ma prea duce cerebelul..Dar am luat o asa..babeste.


Odata ce blogul iti e piratat, NU MAI AI  ACCES DELOC PE EL. Ca sa comentezi la altii, esti nevoit sa uzezi de alt id, sau ,in cel mai rau caz , folosesti anonimatul, semnandu te la final, cu id ul initial..
Ori tu..ai uzat de vechiul D. A..Am simtit de ieri ca ceva nu e inregula..dar am tacut..In fine! 
Continuand aceasta "malefica" demonstratie, tin sa precizez, ca INCA uzezi de vechiul blog..Tu! Nu hotul..Cum asta? Simplu..Daca ti l pirata..iti stergea toate postarile..din dusmanie ..Nu a facut o.De ce? Pentru simplul motiv ca hackerul e inexistent..Sau,poate,ati cazut la pace..redandu ti parola! Lucru imposibil;..Deoarece,cica, te uraste..Pfff..


QUOT ERAM DEMONSTRANDUM..vb prietenului meu drag..Din pacate..Nu voiam sa se ajunga la asta..INSA NU MI PLACE SA FIU INSELATA! Atat ..


Amu..revenind la cei ce comenteaza sub anonimat..Unii din ei..Eu inteleg ca nu toti au cont pe Google..Asta e.
Insa sunt in total dezacord cu anonimii ce intra pe paginile celor ce si trudesc trairile si le improasca cu noroi, autoproclamandu se "justitiari"..Bleah..


Tat scriind lunga mea dizertatie actuala, mi am amintit de inceputurile mele in Blogosfera. Si amu..imi e rusine cu mine.Pe bune! De ce? Pentru ca scriam pentru "noi" ul de atunci.Atat. Nu imi pasa de cat trafic am, daca exista comentarii sau nu,  ori pe ce pozitie ma aflu in Zelist..acau timpul,  urmarind cateva bloage, o inceput sa ma roada "invidia" .Am priceput ca sunt multi si multe ce scriu mult mai frumos decat mine. Si ii admir.Sincer! (Apropos: ii veti gasi in partea dreapta pe cei a caror scrieri le ador..)..Si am mai descoperit ca s vanitoasa si in virtual. Ceea ce nu imi place.
 In fine..Am divagat de la subiectul principal, insa ,trebuia sa mi iau stanca asta de pe corason..


Revenind la clone.. Le miros. Le intuiesc. Pentru ca am avut un profesor f bun ce m a meditat prea bine..Si pt ca si eu, in lumea asta virtuala, am fost undercover de multe ori. Insa am facut o din pura dragoste. Pentru ca voiam sa fiu cu orice pret, chiar si acel al umilintei, langa persoana iubita..Insa..
Doar pentru a iti umple postarile de com uri pro sau contra doar de dragul  grandomaniei..este o mare idiotenie.Pe bune! 


IMI ASUM CELE SCRISE AICI! Dovezi? Doar intuitia mea..Nume pt a sustine ce am spus?  Nu. Pentru ca e de bun simt sa pastrez intimitatea respectivilor..Vorbesc strict de lumea blogosferei.. 
CEI VIZATI SE SIMT!..Sper.. Nu i necesar sa fac apelul..Vor apare singuri.Sa ma combata! Daca au sange in vene.. 
NU ARUNC CU PIETRE! Nu s in masura. Doar ca, vreau ca aici, MACAR AICI, sa ne respectam reciproc.. Si sa ne analizam scrierile pe care le postam strict in context.. Sau sa ne incantam privirile si sa trecem mai departe..chiar fara sa lasam litere tastate in urma.. 
Am devenit idealista, nu? Blame on me! 
Eu..vreau sa scriu again doar despre "noi" - fie si un "noi" ipotetic..
Ce mai vreau? 
Sa mi pot tine destele stranse, si sa nu mai raspund la provocari iesite din context..
Am desartat iar un sac de proprii frustrari..Pana la urmatorul, sa aveti inspiratie! 
..CA DE CONSPIRATII MA OCUP EU!


Desteptii sunt destepti nu pentru ca s-au nascut asa, ci pentru ca au invatat sa invete. (Tudor Octavian)

33 de comentarii :

  1. PÎRÎCIOASĂ MICA ! :))))))
    QUI TACET, CONSENTIRE VEDETUR ! ( CINE TACE E DE-ACORD )

    RăspundețiȘtergere
  2. AM REVENIT ......... SA-TI SPUN CA IMI DAU JOS PALARIA IN FATA FIINTEI TALE .
    CIUDATA ESTE LUMEA ACEASTA VIRTUALA , SUB UN NUME POTI FI REGE DAR SI CERSETOR , ZEITA DAR SI CURVA , POTI FI CE VREI , IAR PRINTRE ACESTIA SINT UNII CARE AU NEVOIE DE AJUTOR , DE ATENTIE , DE COMPASIUNE , DAR NU STIU CUM SA O CEARA SI ATUNCI CAD IN RIDICOL PRIN TOT FELUL DE TERTIPURI .
    AMICUS PLATO ,SED MAGIS AMICA VERITAS !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai prieten decat Platon si adevarul,imi esti tu..unul dintre prea putinii..

      Ștergere
  3. Borgia : frumos structurat ce ai spus tu aici...
    NU PUNE D.A ...PUNE DEVILL ADVOCATE...caci despre mine este vorba...spune-o fara sa-ti pese de nimic....da...eu sunt Devill Advocate....sunt cel in care tu si amicul tau ALT-OM nu aveti incredere...pacat....desi nu trebuie sa demonstrez nimanui nimic...o fac aici pentru ca de la inceputurile mele pe blogosfera asta ...ai fost "alaturi" de mine ...si pentru asta nu pot decat sa-ti multumesc...si acum..ca sa-ti demontez "presupunerile" ...
    1. sunt un familist convins..am o sotie pe care o iubesc enorm, o fetita minunata....nu caut o iubire a unei curve si nici nu-mi ling degetele gandindu-ma la una ca ea...nu continui ca nu are rost sa dau explicatii....nu sunt in limba si nici in vreun membru dupa ea...nu salivez si nici nu-mi frec mainile gandindu-ma la "ce femeie mortala este"..pur si simplu refuz sa o mai accept...daca am opinii diferite si o combat asta nu inseamna ca sunt frustrat sau "obsedat" de atentia ei...nu mai suport sa citesc "placerea de a-si baga in vena..si sentimentul de bine dupa ce drogurile o fac sa aiureze"...pur si simplu sunt intrigat de ceea ce povesteste desi este viata ei/a lui. deci..nu-mi plang de mila si nici nu urmaresc ceva...daca ei nu-i pasa de ea...nici mie nu-mi pasa..asta am spus-o de o mie de ori..la ea toate sunt un cliseu..droguri si sex..sex si droguri...n'spe milioane pentru o noapte cu ea...barbati puternici...coliere cu diamante....eu nu o inhat...daca vrei si-ti spune instinctul tau...inhata tu prostiile astea...este dreptul tau de a accepta sau nu...la fel cum este si al meu de a ma "implica" sau nu....
    2.instinctul tau cu cel de-al "sapte-lea" simt..da rateuri...citesc si ma ingrozesc...scenariul tau..NU AL MEU este cel putin halucinant....sa ma explicitez in fata somitatii tale....ma conectam pe blogul meu cu devill_advocate@yahoo.com si cu parola aferenta...cand am vrut sa intru...am introdus parola si surpriza....nu am avut acces...si tot asa..la nesfarsit...am vazut pe blogul MEU mesajele alea...adevarate...pentru ca nu puteam face nimic...absolut nimic...de aseara nu am mai putu intra in panoul de control al blogului si nici in adresa de mail....boonn..pana acum sinapsele tale transmit corect semnalul catre creier au ba??...mai aveam o alta adresa de mail.....advocatedevill@yahoo.com...cea pe care o folosesc acum sa ma conectez...in panoul de control al mailului poti verifica si la tine ai optiunea din profil de a introduce un user...sau nick...fa asta...eu am facut-o si am introdus sa vad daca merge...si merge al dracului de bine...am introdus vechiul mei id care mi-e asa de drag...si anume Devill si in partea cealalta Advocate...surpriza..MERGE!!! deci..blonda si prietena draga...acum ma conectez cu mailul advocatedevill@yahoo.com..si cu parola aferenta...si la cont apare...surpriza...ce crezi...

    RăspundețiȘtergere
  4. "INCA uzezi de vechiul blog..Tu! Nu hotul..Cum asta?"..tocmai ti-am explicat...nu uzez...comentez ca oricare altul si nu ma mai intereseaza rationamentul pentru care un nesimtit mi-a facut asta..a fost dureros sa vad ca nu poti face nimic pe blogul tau..dar va trece..toate trec..
    "INSA NU MI PLACE SA FIU INSELATA! Atat" - inselata esti de mintea care-ti joaca feste..accepta ca mai sunt unii pe aici care sunt intr-adevar oameni...care nu inventeaza nicku-uri de femei sa se simta bine...care nu sunt in limba dupa o curva care se drogheaza...care nu cauta altceva decat sa scrie...decat sa se simta bine alaturi de alti "oameni" minunati....crezi ce vrei gandesti ce vrei...sunt uimit de atitudinea ta dar si a lui ALT-OM...pot spune ca chiar sunteti facuti pentru asa ceva..aruncati amandoi cu pietre...nu ma asteptam...dar ai avut dreptate... "NU ARUNC CU PIETRE! Nu s in masura. Doar ca, vreau ca aici, MACAR AICI, sa ne respectam reciproc.. Si sa ne analizam scrierile pe care le postam strict in context.. Sau sa ne incantam privirile si sa trecem mai departe..chiar fara sa lasam litere tastate in urma.." corect...cata dreptate ai...tu spui "BLAME ON ME" eu as putea spune "SHAME ON YOU"..dar nu o fac..nu din respect..ci din bun simt...
    multumesc enorm pentru scenariul facut si pentru sustinerea prieteneasca impreuna cu ALT-OM...(nu am nevoie nici de ajutor, nici de compasiune, nici de atentie ..l-am citat pe dumnealui)..nici de oameni care judeca stramb...nici macar nu a cantat cocosul si ALT-OM care brava in "prietene" ticluieste cuvinte care habar nu are cat ma dor..asa cum sunt eu..ma dor cand le citesc...mare dreptate ai avut...mare dreptate aveti voi doi...aici fiecare este ceea ce vrea sa fie...numai ca un prieten se castiga greu..voi doi tocmai a-ti pierdut unul...oricum totul este iremediabil dupa ceea ce am citit aici..la tine...la el...
    ALT-OM...nu te fac IUDA...pentru ca nu stiu daca mi-ai fost vreodata sincer "prieten" asa cum spuneai...dar...asta-i viata....
    Nu pot decat sa va doresc numai bine...dragi "prieteni"...cu deosebit respect de pe contul advocatedevill@yahoo.com a scrijelit Devill Advocate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mintea mea e la locul ei..Prima jignire, pe care -cica- o trec cu vederea..sa mi fie rusine de ceea ce cred?Niciodata..Scenariu?Ia o cum doresti..pt mine e un adevar,si asa ramane.Numai bine,Dev..A fost ultima replica pe care ti am dat o..

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Account has been disabled

    If you've been redirected to this page from the sign-in page, it means that access to your Google Account has been disabled.
    In most cases, accounts are disabled if we believe you have violated either the Google Terms of Service , product-specific Terms of Service (available on the product page), or product-specific policies. Your account has not been deleted, your data is still intact, and it might be possible to regain access to your account.

    Why Google disables accounts

    Google wants to ensure that everyone has a chance to safely and securely connect and communicate. To help preserve this environment, Google reserves the right to:

    Suspend a Google Account from using a particular product or the entire Google Accounts system if there is a violation of the Google Terms of Service , product-specific Terms of Service (available on the product page), or product-specific policies.
    Terminate your account at any time, for any reason, with or without notice.
    Next steps for disabled accounts

    RăspundețiȘtergere
  7. ACUM MI-A FOST SUSPENDAT SI ASTA!!!
    ASA POATE O SA CREZI CA LA DRACU AM AVUT DREPTATE...UN RAHAT DE NET SI UN OAMENI DE DOI LEI....
    POATE PENTRU CA M-AM CONECTAT CU DEVILL ADVOCATE....SAU POATE CA IAR ARE BOALA CINEVA PE MINE...
    AM SCRIS MAI MULT DAR MI SE REFUZA AFISAREA....

    RăspundețiȘtergere
  8. Blogul a fost eliminat
    Blogul de la adresa advocatedevill.blogspot.com a fost eliminat. Această adresă nu este disponibilă pentru bloguri noi.

    Vă aşteptaţi să vedeţi blogul dvs. aici? Consultaţi: 'Nu-mi găsesc blogul pe Web, unde se află?”

    RăspundețiȘtergere
  9. O SA INCERC SA POSTEZ TOT CEEA CE AM VRUT SA SCRIU MAI SUS...SPER SA POT POSTA TOT COMENTUL..PENTRU ULTIMA OARA...

    1. Borgia : frumos structurat ce ai spus tu aici...
    NU PUNE D.A ...PUNE DEVILL ADVOCATE...caci despre mine este vorba...spune-o fara sa-ti pese de nimic....da...eu sunt Devill Advocate....sunt cel in care tu si amicul tau ALT-OM nu aveti incredere...pacat....desi nu trebuie sa demonstrez nimanui nimic...o fac aici pentru ca de la inceputurile mele pe blogosfera asta ...ai fost "alaturi" de mine ...si pentru asta nu pot decat sa-ti multumesc...si acum..ca sa-ti demontez "presupunerile" ...
    1. sunt un familist convins..am o sotie pe care o iubesc enorm, o fetita minunata....nu caut o iubire a unei curve si nici nu-mi ling degetele gandindu-ma la una ca ea...nu continui ca nu are rost sa dau explicatii....nu sunt in limba si nici in vreun membru dupa ea...nu salivez si nici nu-mi frec mainile gandindu-ma la "ce femeie mortala este"..pur si simplu refuz sa o mai accept...daca am opinii diferite si o combat asta nu inseamna ca sunt frustrat sau "obsedat" de atentia ei...nu mai suport sa citesc "placerea de a-si baga in vena..si sentimentul de bine dupa ce drogurile o fac sa aiureze"...pur si simplu sunt intrigat de ceea ce povesteste desi este viata ei/a lui. deci..nu-mi plang de mila si nici nu urmaresc ceva...daca ei nu-i pasa de ea...nici mie nu-mi pasa..asta am spus-o de o mie de ori..la ea toate sunt un cliseu..droguri si sex..sex si droguri...n'spe milioane pentru o noapte cu ea...barbati puternici...coliere cu diamante....eu nu o inhat...daca vrei si-ti spune instinctul tau...inhata tu prostiile astea...este dreptul tau de a accepta sau nu...la fel cum este si al meu de a ma "implica" sau nu....
    2.instinctul tau cu cel de-al "sapte-lea" simt..da rateuri...citesc si ma ingrozesc...scenariul tau..NU AL MEU este cel putin halucinant....sa ma explicitez in fata somitatii tale....ma conectam pe blogul meu cu devill_advocate@yahoo.com si cu parola aferenta...cand am vrut sa intru...am introdus parola si surpriza....nu am avut acces...si tot asa..la nesfarsit...am vazut pe blogul MEU mesajele alea...adevarate...pentru ca nu puteam face nimic...absolut nimic...de aseara nu am mai putu intra in panoul de control al blogului si nici in adresa de mail....boonn..pana acum sinapsele tale transmit corect semnalul catre creier au ba??...mai aveam o alta adresa de mail.....advocatedevill@yahoo.com...cea pe care o folosesc acum sa ma conectez...in panoul de control al mailului poti verifica si la tine ai optiunea din profil de a introduce un user...sau nick...fa asta...eu am facut-o si am introdus sa vad daca merge...si merge al dracului de bine...am introdus vechiul mei id care mi-e asa de drag...si anume Devill si in partea cealalta Advocate...surpriza..MERGE!!! deci..blonda si prietena draga...acum ma conectez cu mailul advocatedevill@yahoo.com..si cu parola aferenta...si la cont apare...surpriza...ce crezi...

    RăspundețiȘtergere
  10. GATA..MA BUCUR CA DUPA CE MI-A FOST SUSPENDAT SI ACEST CONT...AM REUSIT SA POSTEZ....S-A SFARSIT!
    TOT CE VA DORITI!
    POATE VREODATA O SA INTELEG CINE DRACU-MI FACE TOATE ASTEA...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cred,asta am scris..Fiecare are drptul la propriile opinii,chiar cu pretul pierderii "relatiilor" virtuale..Numai bine,Dev..si nu o spun cu tenta sarcastica..

      Ștergere
  11. Borgia...am ramas fara cuvinte...as vrea sa fiu si eu un pic mai lamurita,cu respect,crezi ca o poti face? eu nu am cum sa iau contact cu tine,tu o poti face ptr ca apare adresa mea atunci cand comentezi...

    RăspundețiȘtergere
  12. Haha, imi joaca tastatura feste si mie :)) Good girl, era :))

    RăspundețiȘtergere
  13. ha...frumos...aplaud la scena deschisa..intr-adevar un spectacol deosebit se joaca fara probleme cu "casa goala"...sunt eu oare la matineu sau actorii au gresit versurile..aplaud...meritati....frumos...numai ca DEVILL ADVOCATE..ESTE ASTAZI Evill Advocate..la fel de ingrat..si frustrat....palme...zic aplaudacii...."sa ma spun ceva"?

    RăspundețiȘtergere
  14. -o blonda merge la un magzin de electrocasnice,se uita prin magazin si la un moment intreaba pe vanzator;
    B:Cat costa televizorul asta?
    V:nu vindem produse blondelor?
    A doua zi vine blonda vopsita bruneta intreaba pe vanzator;
    B:Cat costa televizorul asta?
    V:nu vindem produse blondelor?
    B:De unde ti-ai dat seama ca sunt blonda?
    V:Asta e cuptor cu microunde

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci fain..am citit printre randuri=))..iau aminte!Promit!:D

      Ștergere
  15. Ce vrei şi tu acuma...:)
    În virtual ca şi în realitate, imbecili cu faţă umană.
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai stafie esti unul dintre idioti cu care ea se poarta ca zaharelul?du-te frate pe drumul tau si nu o suge la rece!nu-ți da pizda nici daca-i stai la picioare.

      Ștergere
  16. Asta numește tu realitate?sa te freci la ochi si sa-ți debiteze sinapsele alea idioate numai prostii?ce interes avea omul sa-si planga de mila nemaiavand acces la blog?daca tu ai fi in postura lui cum te-ai simți?frustrati sunteti voi astia de aici care va doare-n pix de ce se întâmpla in jurul vostru sterge-mi comentariul ca sa-ți dovedește ca esti o persoana nepatata!ia uite frate cine vorbea de corectitudine!are vreo treaba cu tine Dev?nu cred?si-a luatvreum angajament data de tine sau de pastilatul ăla ?taceti dreac din gura si nu va mai băteti cu pumnii in piept.hai sa ai parte de frumuseti si poate-ți deschide cineva ochii!daca nu mai freaca-te odată si poate-ți dispar fantasnagoriile din creieras!!

    RăspundețiȘtergere
  17. pfff...va pierdeti valoarea domnilor...fiti oamenii...''fiintele umane sunt singurele creaturi capabile sa se comporte irational in numele ratiunii''....Angel

    RăspundețiȘtergere
  18. Arthur Schopenhauer - “Femeia ar trebui sa se ocupe numai de interior; trebuie hranite bine, imbracate corect, chiar frumos dar tinute in afara societatii.”

    RăspundețiȘtergere
  19. Ps. Jean Jacques Rousseau - “Femeile, in general, nu iubesc nicio arta, nu se pricep la niciuna, nu au nici un geniu.”

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc tuturor pentru comentarii..Si atat!

    RăspundețiȘtergere
  21. femeile astea blonde intentionat cateodata vorbesc fara sa gandeasca!oi fi eu pe blogul tau dar cred ce mi-e indiferent de ce-i aici!aici atat de multi admiratori incat tot la 29 de comentarii ai ramas.o sa spui ca nu scri pentru a face "target" dar nu te cred nici in ruptul capului!asa ca borgio lasa dreacu vrajeala eftina si uita-te in gradina lu mataluta!tu il ai pe pastilatul ala care te linge in cur.mare cuvistina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Initial nu am vrut sa ti raspund..pentru ca nu ne cunoastem, nici macar virtual..insa..imi pari f cunoscut prin exprimare..in fine..pe blogul meu,ai intrat doar sa pui stigmate ..sau etichete..nestiind defapt,despre ce este vorba..Xeres..o viata faina iti doresc..Dupa cum ai vazut,nu am sters comentariile anterioare..si asta nu pt a avea cat mai multe, sau pentru a nu pare ipocrita..le am lasat pentru ca asa am dorit.Spune i bun simt..sau generozitate..sau cum doresti..Mi se rupe..aceeasi sinapsa de "blonda"..Numai bine!

      Ștergere
    2. Si inca ceva..corect ar fi sa ti ceri scuze..nu mie..ci celor pe care i ai etichetat..aiurea!

      Ștergere
  22. xerexe!
    MăTa ştie mă că eşti purtător clandestin de creier? ...şi alte organe gratuit?

    RăspundețiȘtergere