miercuri, 25 ianuarie 2012

Dominique histoire..Cea de a doua parte.."Dominique est triste..
Asa l am cunoscut. Acum un veac..Parea ca toata dezamagirea din lume i se adunase in imensitatea aceea albastra.Nu mima. Se simtea ca e epuizat de tot si de toate..L am alintat atat cat am putut.Stergandu i lacrimile nelacrimate..L am facut sa fie dependent de netristetea mea, pentru a se vindeca de  trecut..

Dominique aime..
M a adorat spunandu mi. Voia sa nu mi dea drumul nicicand, pentru ca simtea ca sunt a lui. Total.Iar eu repiram prin proprii lui pori.A fost frumos..Atat cat am putut tine lumea intr o singura mana..

Dominique donne..
Iubire, pasiune..Dominique ma facea FEMEIE. Prin orice gest, fapta..atingere..Eram acasa. La el, cu el, in el..Fiece particica din trupurile noastre rezonau.."

De jos, se auzeau pasii ei.."A venit deja?"..Stranse repede colile, le aseza in graba pe birou, si se intinse din nou pe sofa.
..O vazu printre pleoape.Parea obosita.. Dusa in lumea ei..Se apropie de ea, si o mangaie pe parul blond, asa cum numai o mama stie sa o faca..
Se intoarse spre birou..Vazu tavalugul indescalcibil de foi, incercand sa le aranjeze..Se aseza pe fotoliul mare, si vru sa aprinda o tigara.Insa nu o facu. Stia ca fiica ei detesta tutunul..
Se lasa moale, pe spate.Visa cu ochii deschisi, gemand cateodata..Si visele o dureau..
............................................................................................................................................................
Noaptea se asternu tacuta si neagra peste cele doua suflete..Adormisera. Fiecare isi strangea le piept mainile, acoperindu si inimile cu atingeri de ingeri..
Timpul este imaginea mobilă a eternităţii imobile...Platon

6 comentarii :

 1. "Dominique est trist..
  = dominique est triste=

  RăspundețiȘtergere
 2. AS VENI LA O TUICA FIARTA , SA STAU CU TINE SI DOMINIQUE , DAR STII CA TE AFLI CA IN SERIALUL ALA S.F."LOST" ....... SINISTRATOOO !

  RăspundețiȘtergere
 3. Vad ca nu duci lipsa de contralai.Pupa tata!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deh..imi duc dorul..si le duc si eu lor..pup si eu pe papi!

   Ștergere