joi, 8 septembrie 2011

Refresh..





Poate ca e bine sa fim "dati peste cap" uneori..pentru a putea merge inainte..Pare greu, dar nu si imposibil..Si, poate ca gresesc de n ori cand imi impun sa uit. Incerc sa remediez aspectul, pentru a putea fi pregatita pentru ca va urma.. si sunt convinsa ca acea parte intunecata si partial complexa ce imi apartine, nu este un defect.Ci doar  un liant intre slabiciunea mi feminina, ignoranta mi de iubita si puterea adevaratului meu eu..Asa ca..
Proclam:
..nu imi voi mai plange trecutul si nici nu imi voi mai suprima amintirile..pentru ca imi apartin si pentru ca imi vor fi necesare pentru a continua sa invat sa iubesc si sa ma iubesc..
Ciudata si nestiuta e mintea umana..imi place sa ma explorez, vizitandu mi etapele..Impliniri, tristeti, agonii, fericiri...
..nu imi mai place sa ma judec..pentru ca  nu ma poate apara nimeni mai bine decat eu insumi..si refuz autopsihoterapia interioara..
SI..
..O sa prefer si azi, si maine..sa imi deschid bratele uitandu ma la cer ..vazand si norii, nu numai albastrul..si mai aleg sa miros a toamna si sa mi ascult lacrimile..
...autosugestionandu ma ca unde a fost foc, ramane intotdeauna jarul ce asteapta sa devina cenusa..


Pink - Fuckin' Perfect
  









3 comentarii :

  1. autopsihoterapia interioara este cel mai rau rau posibil ce ti-l poti face, pt ca te psihoterapiezi dupa insasi 'regulile' din pricina carora simti ca trebuie sa te psihoterapiezi. get it?

    gen, incerci sa stingi un foc, aruncand benzina..

    RăspundețiȘtergere
  2. mai bine ii spui unui bun prieten ce simti (probabil ca este mult mai bun decat un psiholog)

    Semnat, takahashi

    RăspundețiȘtergere
  3. Nicio urma de a te contrazice...si nicio putinta de neputinta interioara, trecator ne adunam in noi, merinde pentru un drum ce vrem - nu vrem il vom parcuge...pana la cap.
    Stii tu, mi-e dor de oamenii ce se recunosc in oglinzi si nu se musca de carnea zbarcitelor treceri...si dorul mi-l potolesti :)
    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere