luni, 1 august 2011

Exasperare

    


  Am devenit o nemernica.Again. Se pare ca mi am implantat involuntar (sau nu), apucaturi de masochista.Nah.. Amu, sa va explic ce si cum..
  Am cunoscut (virtual-fireste), un El. Inceput amical, victimizare masculina ( parca s muma ranitilor..pff..) .Bla bla uri, inevitabilul web..Nah. Nu s eu zana zanelor, dar is perceputa de unii masculi, drept bunaciune. Amu..nu ma confundati cu o pitzi, ca nu s. In fine..
  Scenariul obisnuit. El cica se indragaleste subit (adicatalea in a treia zi imi spune already ca ma ubeste), eu- o fumeie plina de bun sunt, ii explic ca nu putem fi decat amici...Si d acilea..incepe cosmaru'... Telefoane. Scene infantile de jelozie, reprosuri de incornorat..Bleah..Argumentez individului ca eu fack  always ce vreau. Si real, si virtual. Dar arunc orzul pe gaste..Pentru ca omu',  in afara faptului ca imi repugna fizic, este un agramat notoriu. Deh.. Tre' sa facem introspectie prin toate speciile si rasele masculine, dotate cu un IQ mai mic sau mai mare, prezente in acest mapamond iluzoric,nu? Buuun..
  Tolerez personagiului iesirile de barbat ranit in ego.La inceput,docila..Apoi, nemaiputand rezista aberantelor si repetatelor episoade de teroare psihica, schimb tactica. Incep sa flirtez cu alti taurasi, fatis.Provoc, si ma las provocata. Prazu' ,(caci el estem oltean), spumega.. Arde mocnit, scrasneste din dinti. Se intereseaza de viata rivalilor, planje, suspina, ameninta cu sinuciderea-ce mai- filmele indiene sunt documentare comparativ cu reprezentatiile melodramatice prestate de iubaret.
  Eu trec prin diverse stari. De la nervi, la hohote de ras..Devin agresiva verbal, sarcastica la superlativ, dar dejaba..
   Subiectul ma iubeaste in continuare. Cika...
  Trece vreme..si..?Surpriza. Omul imi destainuie ca este indragostit. Si de mine.. si de Margot. Fosta  concubina a ex ului meu. Sau a omului pentru care eu am facut o obsesie..In fine..
   Va puteti imagina o leoaica ce doar rage dar nu poate musca? Asa ma simteam eu. Nu mi pasa ca o iubea si pe nefericita aia..No way! Putea sa i faca nspe mii de puradei si sa o imbrace in aur...In alta ordine de idei ,tanti Margot, fiind definitiv ignorata de mine, pierduse din start sursa informatiilor despre o eventuala reluare a pseudorelatiei mele, cu barbatul visurilor ei..
  Telenovela,asa i? In fine.. Demuazela tragea olteanul de limba, ignorantul palavragea, eu ii tot repetam realitatea.. Nu vedea prazu'. Nu auzea nimic. Facu masculul planuri..Se vedea cu Margoata in concediu..o dorea de nora pentru mama sa..Visator patetic..
  La numai o luna de extaz, "arhitecta" il anunta sec, ca ea nu poate trai in patria legumei inrudite cu ceapa..ca fiinta ei fina nu poate respira decat noxe de Bucuresti, si, ca el , de fapt, angelicul ei suflet, nu l a iubit nicicand pe Don Juan del Slatina..Inevitabil, plansete,intrebari far de raspuns..Fuga iar la mama Omida... recte,Je. Juraminte, recunoasteri, intreaga recuzita de trajicomedie..
 Si amu, iara teroare psihica la adresa rabdarii mele..Iar "Te iubesc, tu esti cea mai buna prietena"..again jelozii..Si isi ia "omu' negru" ocarina la purtare, si mi declara cu emfaza, ca ar vrea sa i pic la asternut..Nah..Bomboana de pe coliva..Ignor first, marai a doua oara..iar a treia data clachez si explodez..Si..Cine ma cunoaste, stie ca pot fi "bitch" si fara a fi vulgara..
 Concluzie finala:Eject definitiv, ignoranta totala, o experienta in plus, studiu socio psihologic efectuat complet..
  Happy: am scapat de obsedatul agramat si libidinos..
  Sad: Eu cu cine ma mai joc?


Morala: CE TIE NU TI PLACE,ALTUIA NU I FACE..Ei na..Poi atunci eu cum pot obtine masterul in nepasare??caci am ambatz..Sa mi intrec profesorul in pacatolojie..

Damian's Fire-Tzigane Soul
 

Aceasta postare este un pamflet, inspirat din "realitatea" virtuala..Personajele sunt reale..Insa nu toate si realiste..Asa..ca mine..

17 comentarii :

  1. te invitam la o cafea, de seara, pe MWB! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca te pot ajuta in orice...macar moral..sunt aici si mereu voi fi. Nu te lasa injosita de gunoaiele masculine...ca acum percep si eu cat de javre sunt!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te ajut eu mai tarziu! Iti fack una din "tasta" peste purtatorul de chica inspicata, caci ii alegi a draq de bine, din toata gramada de inutili purtatori a singurei bucati de carne importanta din tot pig-ul, TU il alegi pe ala care e cel mai de jos, ascuns dupa ipocrizia, orgoliul si egoul lui de "nimeni"! Dar iti place a draq sa ii vezi jos, sa le asculti milogelile si vaicarelile, sa incerci sa-i ridici, sau macar sa le dai o "teapa" de umar sa-si reverse milogelile vietii inutile pe care o au! Cateodata nu te inteleg "fiica" a lui IUDA TADEU, stiu ca esti masochista pana la disperare (pentru studiul socio-psihologic), dar urca o tzara mai sus, nu-i lua chiar asa de jos, nu mai are sens, ramane "studiul" incomplet daca incerci la infinit aceleasi "nimicuri"! d'ăăăăă }{ hate u

    RăspundețiȘtergere
  4. *hydra0705:fii pe faza..urmeaza urmarea..si voi tine cont de sfaturi..hate u too..

    RăspundețiȘtergere
  5. *Anonim"Intotdeauna m am sustinut singura..multumesc insa pentru intentia de a ma ajuta..Traim si in virtual..si asta en ocupa aproape tot timpul..:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca eu m-am "indragalit" subit de blogul tau, ce pretentii sa ai de la dansa-domnia sa, masculinitatea.
    Dam sfoara-n jucarii sa fie "adevarate", altfel eject scriem pe toate :)

    Stii am un subiect de cafenea ...si daca nu dormi ,si daca ai chef , si daca mai vrei o a doua cafea pe seara, azi eu sunt gazda, buna-rea. Reinnoiesc invitatia pentru cafenea :) pe blogul comun noua .

    RăspundețiȘtergere
  7. ha ha ha ha cel mai bun pamflet..semnat karina

    RăspundețiȘtergere
  8. Ha ha.Trezesti pasiuni si amu mama ?

    RăspundețiȘtergere
  9. ce zici stabilim ceva?o intalnire?

    RăspundețiȘtergere
  10. *Val:-nah..nu i vina mea..ca s "iubita" cu atat de multa disperare:D
    *Anonim:pfff...ce am fost si ce am ajuns..sa fiu "agatata" pe propril meu blog...intalnire..hmmm..bussines?

    RăspundețiȘtergere
  11. business daca asa doresti sau poate mai mult .nu programez nimic printeso.

    RăspundețiȘtergere
  12. *Anonim :Printzule..dezvolta "poate mai mult"..poate..o sa ma intereseze:D

    RăspundețiȘtergere
  13. Borgia mi-as perpetua specia cu tine

    RăspundețiȘtergere
  14. *Anonim:E pentru ultima data cand iti dau replica..In locul tau nu as risca..cromozomii mei sunt pe cale de disparitie,sinapsele neuronale fac tot mai greu impulsurile electrice, maturitatea secsuala imi e deja satisfacuta,deci...e cazul sa ne pupacim "frateste" si sa ne luam Ramas Bun...

    RăspundețiȘtergere