miercuri, 24 august 2011

Cioburi de Marti afternoon..





  Plictis. Si canicula. Umezeala. Sete si sictir.Nervi intinsi la maxim. Nerabdare si nepasare.Aiurea zi..Si ma streseaza si prazu' ala turbat si nesatisfacut..Nah..Mi s o facut mila de mecla lui, reluand discutiile la telefon...Da i olteanului un dest..ca ti ia tot membru' superior..Iar tre' sa mi schimb numaru' de celular..La dreaq..Nu ma mai ubeste ca pe o fumeie predestinata lui..Amu cica ma vede ca pe o sora..Hait..Pralo,ma leshi sa intru in evanda ta? Sa fiu a dreaq de norocoasa..Ca numa' de d astia dau...De fanfaroni,coloratzi si ahtiati dupa secs vertual..Cu cateva exceptii,of course..
  Ndaa..Is intr o era de negare a personalitatii, nu v ati dat seama? Nu tu inspiratiune pentru vreun amplu poem romantic, nu tu chef de socializare cu neamuri, preteni sau vecini..
  Apropos de rude: Nu stiu alti imigranti cum se comporta cand vin acasa in concediu, dar nepoata mea m a dezamagit.Complet. Plecata de vreo 2 ani prin Nordice, amu cateva zile, a purces sa mi viziteze umilu mi cotetz, primul ei raspuns la intrebarea mi fireasca "Ce faci?", fiind: "Mi e sila de Romania..Vreau acasa..Aici e naspa!".Hait..In pana mea..Ne am ajuns si ne am dat dreaq..Nu ne mai prieste aerul de provincie valaha, nu mai suportam neamurili ce se gudura sincer de revedere, nu ne mai place mirosul de mamaliga si de borsh taranesc...Halim doar fructzi de mare si mancaruri alese, a caror nume ne este greu de pronuntat,insa nu stim cum si cu ce se servesc..Nu ma intelegeti gresit.Nu generalizez.Nu sunt invidioasa. Admir curajul celor ce se rup de glia stramoseasca pentru un trai mai bun..Nu ma victimizez declarand ca si eu vreau mai mult si mai bine pentru mine si fiica mea..si poate ca mi arat frustrarile ca nu pot pleca si eu.Nu acum.In fine..Asta i alta Marie, cu alta palarie..
  Ia sa comand eu la Consiliul Divin niscai ambient suedez pentru a nu dezobisnui demoazela de veata plina de milk si miere de dincolo..Poate asa ii vine respectul la cap si realizeaza ca e doar un simulacru de fericita cetateana a unui stat caruia nu ii va apartine pe deplin in veci..Doar o venetica..atat..Si poate asa, imi voi aprecia nepoata din nou..


  Al naibii de cald..Parca e un exercitiu de supravietuire pentru focurile iadului..Devenii lugubra..Bleah..Nus' de ce ma poarta gandurili la betoanele din capitala. Adicatalea , la anumite bloace  dintr un anume carter de pereferie bucuresteana...Vizualizez un soare torid, un asfalt moale, si un mirosa fetid de resturi menajere..Si, in contrast cu peisagiul neidilic imajinat acilishea, simt racoarea unui aer conditionat, dispus pe un balcon, apartinand unei camere intunecoase..Jet dorinte necuviincioase..Marsh prezente umane ce nu ti sunt de folos..Unde dreaq ti e orgoliul ala despre care tot faceai atat tam tam? Ti se lichefiaza materia gri, pacatuoaso..Iar o iei razna pe campiile imajinatiei tale maladive..Piei,ispita! Brrr..


  Nah ca ma dor destele de atat tastat, iar sinusurile mi estem infundate de la neputinta de a lacrima..Dar e scuzabila toata fanfaronada asta. Zau! Trebuia sa scriu- nu pentru ca nu am mai facut o de cateva zile- ,ci pentru ca iara se umplu sacu' cu frustrari si desires neimplinite..Si cui sa ma plang daca nu voua, celor ce sunteti nevoiti sa mi read refularile? Va pedepsesc retinili again..and again..Dar o fack din dragostenie pentru voi..Pe parol ul meu de dracoasa..Pan' la next date vertuala, va kiss uiesc pe toti si pe toate..Pi obraz, c' asa i decent..N'est pas?




Nas and Damian \'Jr  Gong\' Marley - Patience
 



5 comentarii :

  1. io nici măcar n-am intensitatea coloristică a irişilor specială.

    :))

    http://www.divshare.com/download/14421979-0ca

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda, cunosc senzatia toata, de la cap la coada si de la coada la cap...apoi nu mai e nimic, pierdere de sete si de argumente.
    Las o imbratisare sa-ti trosneasca un oscior...atat, in rest dusuri reci la pranz...de vara !

    RăspundețiȘtergere
  3. *Ghost:Hmmm..clever riposte;))
    *Brandusa:Bunan fu imbratisarea,injero...Noapte buna,draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  4. S-a facut saracu' al dracu' ... au plecat si ei in tari straine si acum nu isi mai vad de lungu nasului...ai naibii!

    RăspundețiȘtergere
  5. *Elizabeth:Am specificat..Nu generalizez:)

    RăspundețiȘtergere