marți, 5 iulie 2011

FINALUL FINALULUI FINALIZAT FINALMENTE!




V am atras atentia cu titlul? Ashea. Asta am urmarit. Dati play pe melodie, o cafea si o tigara sau un ceai.., si cititi epitaful unei nebunii. After, fiti blanzi in judecata. Is om si eu,nu? La naiba, in puii mei,enjoy...





"Rabdarea incepe atunci cand ti se termina rabdarea.."

 Greseala fatala. Nu jigni jamais o femeie ce te idolatrizeaza. Pentru ca, paradoxal,  ii faci si rau si bine.
  Si ,pentru ca in antiteza cu marlaniile primite gratuit, aceasta femeie iti multumeste. 
  Sa o iau metodic,da? Fost am indragostita de un om . Stiti istoria. Sau ati intuit o.E teatral si jalnic, doar gandul de a structura macar.Chestia asta.. Mi e sila. De ceea ce am facut. Adicatalea, am incercat sa ridic un om,sus, la nivelul dorit si imaginat de mine. Insa am coborat eu in mocirla nimicniciei sale..Deh.. Orice om e supus greselii,nu? Eu am batut recordul..In prostolojie autoinoculata. 
  Ia sa vorbesc eu la persoana a ntaia.. ca mi vine mai usor. Si oricum ma adresez Tie.
....................................................................................................................................................................
  De ce iti multumesc? Pentru ca m ai lovit. Cu 3 sms uri. M ai demolat. Ja ja ja..Evit sa redau limbajul trivial uzitat de tine. Te las singur in glodul in care esti obisnuit, si ma spal pe maini cu adoratia pe care ti am purtat o.Pentru ca amu s o stricat si dragostea. Mea. Fireste. O inceput ea sa se clatine de ceva vreme.Iar infrastructura sufleteasca subreda, a cedat. In sfarsit.Putreziciunea emanata de indolenta ,aroganta si vanitatea ta, mi au ucis farama de atractie pe care inca o mai aveam pentru tine. Dap. Vreau sa te distrug prin cuvinte. Sa te nimicesc ,aruncandu ti reprosuri intemeiate. Sa te vad
exact asa cum esti. Si sa mi iau libertatea de a te sudui in voie.
  Aseara nu am putut plange. Aveam tampitele de lacrimi pregatite a fi expulzate retinal, dar au ramas sa mi jeleasca frustrarea in mine.
  Acum stiu cum e sa urasti. Total. Fara retineri. True..De la iubire pan' la ura nu i decat un pas..Pe care, finally ,l am facut. Nu imi e teama de tine. Sau de eventualele repercursiuni. Doar lasitatea si stupiditatea ,te ar putea indemna la o eventuala razbunare..Iti reprosez. Ca m ai distrus psihic. Cica prin manipulare..Oare? Constientizezi defapt ca eu am fost cea care a tras itele mereu? Ar fi bine sa o faci..
  Te am ajutat sa devii un nemernic. Pentru ca  te am vazut intotdeauna cel mai bun dintre cei buni..Pe draq. Esti un normal.Ce nu are nimic original. Poate doar intensitatea coloristica a irisilor. Atat. In rest..vrajeli ieftine, insotite de texte copy/paste, victimizare falsa, nesimtire crasa.. Bleah..N am fost oarba. Ci chioara. Pentru ca iti simteam prefacatoria. Dar ma complaceam. Din prostie.Nah..Am iubit un inexistent...Ati sesizat ca vorbesc deja la trecut??Reusesc..Sa uit. Singura, sau ajutata. Sa scap de blestem. Adica de tine.M ai umilit voit.Mi ai scuipat vorbe grele.Iar eu? Intr o prostatie permanenta, acceptam. Sa impart procentajul de vina?Mda..Tu 10%, eu restul..Dar nu te mai menajez.Nu ti mai gasesc scuze. Pentru ca nu mai vreau. Eu am acceptat infrangerea Eu lui meu. Si am admis de multa vreme imposibilitatea de a fi impreuna. Utopic, nu ne am fi suportat.Nu aveam nimic sa ne spunem.Tu..contai.Tu..vorbeai. Tu..-cica- dominai..Nop. Nu era asa. Simulam supusenia..si am facut o atat de subtil, incat nu ai sesizat nimic.Stiai ca nu ma poti imblanzi.En fine..O mie de vorbe, nu mai fac nici macar cat o para gaurita...Ma oftic doar. Ca m ai folosit. De fapt nu de mine, ci de mintea mea. Trupul ti l am oferit doar atunci cand am dorit. Iar acum ma felicit.. 
  Deci. Sa concluzionam. Sa aliniez cumintel dezavantajele aberatiei comune..
1.Autopenitenta..Din parte mi. Imi atribuiam intotdeauna vina.Iti acordam circumstante aiurea..bla,bla,bla..
2.A mea desensibilizare..Toata atentia mi am concentrat o asupra ti. Am ignorat poate, persoane ce simteau something for me.Next point..
3.Te poti considera fericit. M am metamorfozat intr o adevarata "bitch".Ironica, rautacioasa, intangibila. Si cand te gandesti ca eram atat de inocenta..pfff..
  Timp pierdut ,castig propriu=nul. Doar o mare dezamagire..
  Amu, dragul meu drag, after ce citishi ist ravas de despartiune necontestabila si incontrolabila, fa pasi de pe blogul meu, Imi apartine. Si sti ca eu chiar miros intrusii .Nu tu mi ai repetat obsedant ca pentru a putea trai printre caini, tre sa fii javra? Io te ca is.. The best of the best.. 
  Voiam sa sterg blogul. Pentru ca iti era destinat..Dar nu. sunt cuvintele mele. Trairile mele. Gandurile mele. Tu, sursa initiala de inspiratie, pasager al expresului ce deraiaza in fiece halta uitata de lume..tu..EJECT!
  Sin? Ntz..Plagiator? He he he..Tarabagiu de iluzii? Ai vrea tu..
  Un simplu diletant al banalitatii oripilante ascunse dupa masca unui snob parvenit..Mda.. Ce gossip girl is..Si ce daca. Tre sa  refulez intr un fel, nu?
  M am plictisit deja sa te urasc.Nici macar asta nu meriti..Intoarce te in lumea ti virtuala , plina de promisiuni desarte , insa lipsita de viata..Pff..Ti am uitat deja numarul de telefon..Cum sa te atentionez ca esti vedeta pe blogul meu, insa pentru ultima oara?Hmm..
Basta cu atentia acordata. Cara te draq. Tu..Hai pa!





NU MA MAI IUBI ..NICI PERFECTA, NICI DEFECTA...O FACK EU SINGURA DEJA..

4 comentarii :

  1. Draga mea @Borgia, bine te-am gasit!
    Suparata intr'adevar, desi tu spuneai ca intorci si celalat obraz! Hai sa luam pe rand: Am reluat la Red Fox postarea si a fost un esec. Am sters si acum reiau cu mai multa atentie povestea. Cum
    trebuia sa fie scenariu: Trebuia sa inlocuiesc pe Mihaela de la Snagov si sa fac drumul la Mare unde ma astepta Marinela- fata de la Constanta cu tricou de marinar, sti. Dar am gasit ce-a mai
    tampita povestire de despartire la Snagov. Am sters tot. Refac greu ca nu am salvat nimic decat pozele, care erau pe usb-stik de mem. Acum toti mau solicitat sa reiau repede postarile siropoase deoarece poeziile nu ma reprezinta. Am primit zeci de cereri prin e-mail. Deci incep!
    Nu mai zic de tine care m-ai indemnat- Mrrr - la scris. Daca mie mi-ai adresat cuvintele de pe blog.. iti intorc si celalalt obraz, pentru ca poate astfel imi cunosti sufletul si o alta latura a caracterului meu. Te iert si vreau sa ma ierti, hai sa fim ce vrei tu dar numai dusmani NU! Te imbratisez draga mea @Borgia!:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. BLUE FOX *:Deci..ACEST POST L AM DEDICAT UNEI PERSOANE CU CARE AM AVUT O ASA ZISA RELATIE..Nu esti tu acela..asa ca, nu avem de ce ne ierta reciproc.Ma bucur ca reincepi sa scrii..in stilul tau. Si poeziile imi plac,doar ca..as vrea sa le scrii tu..kisses!

    RăspundețiȘtergere
  3. my sister...esti senzationala...felicitari si un mare pup de la sis a ta Marymar:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum am spus, "din vorbe", fara a intelege adevaratul sens al cuvintelor tale, zilele de ganduri si framantari ... concluzia ... NU MERITA ... dar totusi, scriu poate va intelege ce scriu, va lasa pentru cateva momente orgoliul deoparte si-si va da seama ce a pierdut ... Val

    RăspundețiȘtergere