luni, 11 iulie 2011

Azi, antiPinocchio..

  

Ia sa mi fac eu un proces de constiintza, si sa recunosc public unele chestii..Nu ca m ar pune cineva la zid.No way! Doar ca amu is intr o pasa de sinceritate..oferita "tutulora".Asa ca, profitati.Ca nu ma tzine mult..
  Si incep prin a solutiona o nebuloasa ce tine de"mentalitatea mea bolnava".Stiu ca nu s obligata sa explic ce si cum, insa .."daca i bal,bal sa fie.."
  Ciclul Regizorarelor, este o fictiune romantica, dedicat unei persoane speciale mie. Personajele principale imaginate, sunt substituite mai  mult sau mai putin, unui cuplu.Real. Fizionomia, dorintele, gandurile, nu mi apartin. Asta o data..
  Nelamurirea mea fireasca provine de altundeva.Eu stiu ca modul meu de viata,crezul si principiile domniei mele, este inexistent atunci cand scriu fictiune. Si atunci..de unde pana mea am o mentalitate confuza?Ca je n o vede.Parol..Altfel, as fi tratat o cu sigurantza...aaa..O fi fost vorba de imaginatzie..Deh.. Maladiva sau nu, o posed. Si ii mai dau drumul cateodata de prin cotloanele materiei mele gri cenusha..Bonn..Multumit, amice? Si ce daca nu ai fi, putin mi ar pasa. Dar ai procedat bine, inspirandu ma. Ca pentru caci nu prea mai aveam idei. Imi sesizati sinceritatea? Pff... Ma aplaud singura..
  Alta spovedanie onesta. Ma oftic ca nu mai am muza. Serios. Cui ii mai declar eu amu clar si raspicat iubirea mi? Ha? Nu mai este subjectul principal.Si ma manca uneori destele sa mai provoc in vreun fel Frumosul din Blocul Amutit, dar a naibii mandrie si al dreaq orgoliu nu ma lasa..Asadar , anunt umanitar:Pierdut javra minunata , cu pedigree, raspunde la numele de..javrette.Gasitorului/ gasitoarei, ofer recompensa ce consta in sansa nemaintalnita de a pastra o..Pentru a putea supravietui printre caini..Nah!..mi am spus si oful asta..
  Recunosc in fata mea si a voastra, ca sunt o mare nemernica.Nu mereu,dar aproape tot timpul.Si va si argumentez de ce..Pentru ca imi place sa ma joc. Cu mintea unora..lojik,cu acele minti care imi permit asta..Deci nu generalizez, ca nu i cazul.Cin' se simte, sa ridice doua degetzele..Si voi premia curajul de a mi raspunde, si a recunoaste, cu promisiunea ferma ca, data viitoare voi avea sentimente. D' alea reale.Pe cuvantul meu de fumeie..
  Si ultimul aspect al onestitatii mele prezente amu si acilea, este acela ca vreau sa fiu citita si apreciata cat de cat..Nah ca am spus o..Aroganta si pretentioasa mai sunt..Pai amu am curaj.Cu un pahar de sanje de taur la bord is..super, wonderwomen..
  Asadar si prin urmare,dragii mei dragi, fuseratzi partasi la clipa mea de sinceritate onesta si cinstita..( ce mi plashi pleonasmu'..hi hi hi..). Episodul de azi, cred ca va fi unique. Urmatoarea marturisire va fi postata pe acelasi blog, la o data necunoscuta. Va tzuc pe frunte, si va multumesc again pentru atentia acordata..
P.S. In caz de afectiuni oculare datorate citirii acestei postari, gazda face cinste. Cu Proculin sau Visine..


Rihanna - Man Down





"Se ia o parte din mine
si se arunca n abis..
Iertati, boieri dumneavoastra,
ca eu pot crede si n vis.."

7 comentarii :

  1. Ca intotdeauna ,PLECACIUNE, Regina Mea...Te iubesc neconditionat pentru tot ceea ce esti si daruiesti...

    P.S.Neastamparul ma tine pe jar,stiu ca arde mocnit...asadar, pana la urmatoarea marturisire, I'm watching u from above...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Frumusila, adevarul este ca iti este frica, Dar stai linistit, nu de tine este vorba ci de mine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine te-am descoperit, ochi al sufletului frumos... te rasfoiesc, iau povestile la pachet, in racoarea camerei :)

    RăspundețiȘtergere
  4. *Anonim: Daca m as referi la toti anonimii din blogosfera..mi ar trebui o gramada de bitzi de utilizat..Aici este vorba strict de doua persoane.Unul caruia ii face o deosebita placere sa si dea cu parerea despre "mentalitatea" mea, si ..cineva special,care,din pacate sau din fericire, a disparut..for ever.Capisci?

    RăspundețiȘtergere
  5. catre Borgia:Adevar grait-ai, SUFLET NOBIL.

    in eter: Atunci cand sub puterea ANONIMATULUI te erijezi in JAVRA SUPREMA,sper ca te bazezi pe ceva mai profund decat simple supozitii...

    acelasi...Handsome...

    Kiss, My QUEEN

    RăspundețiȘtergere
  6. *Brandusa :Bine ai venit in lumea mea,ingere..Mi am permis sa ma alatur si eu tie,sa ma umplu de trairile tale..

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumusila: Ma bucura intotdeauna cuvintele tale,Handsome..Un singur cuvant poate avea un impact mental devastator asupra mea..Hraneste ma..sa te pot hrani..

    RăspundețiȘtergere