luni, 5 mai 2014

Ritual. De femeie (re)indragostita.


..Incat uit sa mai exist pentru mine. Am stoluri de fluturi invizibili ce mi seaca stomacul constant. Ii las sa mi suga din seva. Pentru ca ma face atat de fericita, incat nu mai simt nici o alta nefericire.
Si sunt atat de indragostita incat nu mi mai respira plamanii. Doar fumeaza tigari de pale de incertitudini. Si apoi ma oxigenez. Cu tine. Si din tine.

Senzatii contradictorii. De parca ne am fi cunoscut ieri, ne am fi despartit maine si ne am regasi azi. Total.

Si mi vine sa te fur mereu. Sa te am doar pentru mine. Sa te duc acolo unde numai noi stim, si unde numai noi ne iubim. Prin universuri paralele si realitati ireale. Sa te ating pe clape de pian carnale, ca sa ti pot simti solfegiile cardiace.

Sunt total indragostita de tine. Pana la granita unei obsesii pe care nu ne o dorim nici unul din noi. Sunt cu capul in norii astia ce ne plang clipele. Ma impiedic de cuvinte neintelese, arse de un soare ce nu i prezent . Si ard. Ard atat de tare incat te mistui si pe tine. Si las atat de mult jar in urma, incat pasii tai calca pe suflet de smoala fericita.

Imi tin urme de sarutari nocturne, in palme. Si imi e teama sa nu sterg nimic . Ci doar sa ridez. Pentru totdeauna.

Acorduri de nostalgii imi tiuie auzul, si am frica. Ca nu te voi mai auzi chemandu ma. Si devin paranoica pentru ca sunt indragostita. Atat de mult de indragostita de tine. De palmele tale febrile ce mi cauta gandurile si mi rasfira tristeti...de linistile tale ce ma fac docila si ma aseaza pe un piedestal de dragoste peste care n am tronat niciodata asa cum o fac acum.

M am trezit cu gandul tau in palme. L am crezut vis. Dar visele nu ating. Nici nu dor. Nici nu ma fac fericita. Am deschis pleoape si mai atasate de tine. Si am recunoscut in nari, moscul tau.

Sunt atat de indragostita de tine, incat nici ploaia nu ma lasa sa te sterg din mine. 

Ritual :Eu ,tu. Eu fara tine. Tu fara mine. Noi fara noi. Noi in noi. Eu in tine. Tu in mine. Ei/ ele nu exista.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu