sâmbătă, 29 iunie 2013

Trust me..I trust youBack in blue. Or black..Or back in our Hell..Nu stiu. Mi o fost dor sa mai tastez p acilea. Si sa mi mai fack una introspectiune inlauntrul temperamentului meu temperamental.Asadar si prin urmare, in noaptea asta,aprind lanterna ratiunii,si incerc sa mi luminez slabiciunea feminina.
Iubesc.Sunt iubita. Asta cunoasteti deja. Pe unii ii bucura, altora le pica greu la lingurica, multora le e indiferenta iubirea mea. A noastra.
De prisos sa spun ca mi se rupe de ultimii..
Revenind la titlu. Am descoperit liantul unei relatii reale. Increderea reciproca. Fara urma de suspiciune. Fara pic de nesiguranta. Rezultata din respect reciproc.
Dara bineinteles ca temperamentul meu dracos de leoaica isi mai face de cap. Si apare ca o boare exact atunci cand nu trebuie.. Si mi inoculeaza o tzara de nesiguranta( ce nu isi are rostul)..
Si mi vine apoi (dupa clipa de paranoia), sa mi sinucidez idiotenia de moment. Redevin lucida, si  imi dau seama ca omul care e langa mine, chiar ma iubeste. 
Si mi fac Mea Culpa. Promitandu i ca voi fi eu, Again.
Concluzionand intr o singura propofraza:
I trust you..Please..trust me forever!

Uraste ma perfecta..iubeste ma defecta!

2 comentarii :

 1. FATA TATII , LUCRURILE SI SENTIMENTELE NU SUNT FIXE !
  „ O IUBIRE ESTE CA UN COPIL , ESTE NEVOIE SA AI GRIJA DE EA IN FIECARE ZI „-- ANDRADA
  SI PENTRU CA ESTI CU NENEA OSHO IN GLANDA :" DRAGOSTEA REALA ESTE LA FEL DE NESIGURA PE CAT ESTE VIATA TA . VIATA TA SE AFLA INTR-O CONTINUA SCHIMBARE – DE LA COPILARIE LA TINERETE , LA MATURITATE , LA BATRANETE , LA MOARTE , SE TOT SCHIMBA ."
  SA TE BUCURI SI SA TRAIESTI INTENS TOT CE AI ACUM ; PENTRU CA ASTA CONTEAZA ; CE ESTE AZI !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. M am bucurat, bro. Si nu regret nici un minut.Am trait CLIPA. Mi a fost bine. Atat cat a fost. Iara daca de amu mai vezi postari cu tenta emo, sa nu te sperii..Esti obisnuit:))

   Ștergere