duminică, 3 martie 2013

Renuntarea la MWB

Nu vreau sa fiu ipocrita si sa raman acolo unde nu pot fi activa din motive personale..Multumesc ca am existat, cat a fost..Si o fost fain..Bafta pe mai departe!

7 comentarii :

  1. Blue...nu renunta, te rog!!!!!!!!!Esti aici pentru tine, nu pentru ipocriti si invidiosi.Daca renunti, le faci jocul...si doar TU poti fi BLUE ,SIN, BORGIA, ALL OR NOTHING..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hait..se pare ca am fost inteleasa eronat..Nu renunt la blog.Am facut o de cateva ori,si tot acasa m am intors.E vorba despre cu totul altceva. Iar eu , amu, is doar B. Blue,sin..o crapat. S o facut praf si pulbere:)))

      Ștergere
  2. Mea culpa..:">, eu am citit in viteza(sunt la munca si am o zi nebuna, nebuna) si am inteles anapoda. Am crezut ca renuntarea la Most Wanted Blog implica si dezactivarea blogului(te-am avertizat ca uneori sunt blondina :D).
    PS: B vine de la BORGIA si de la BLUE, asa ca nu a crapat nimeni!!!!!!!!Si pana la urma pseudonimul nici nu conteaza,ci ceea ce faci tu si mai ales felul in care o faci...tu scrii cu sufletul si asta conteaza....
    Sa ai o saptamana luminoasa, plina de flori si zambete! Big huge de la Brasov(ca eu mi-s de sub Tampa).

    RăspundețiȘtergere
  3. No..amu nu mai spun nimic.Jurasc..Asa sa fie Blue..Borgia..tat o dracoasa.. Tzuc si eu brasoveanca..:)

    RăspundețiȘtergere
  4. NU RENUNTA SCRIE CE SIMTI DIN PACATE EU SUNT LASA SI SLABA CATEODATA SIMT CA NU MAI POT SI VREAU SA MA SINUCID,,,,,,,M AM GANDIT LA MAI MULTE POSIBILITATI ...ZICI CA SUNT DRAC SI INGER NICI EU NU MA INTELEG

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Repet.Scriu. Atunci cand am inspiratiune..Care i faza cu sinuciderea? Asta e o tampenie. O viata ai.Doar in cazul in care esti pisica..si posezi vreo alte 8..:)

      Ștergere
  5. Nu trebuie sa renunti. A renunta la blog e sinonim cu a renunta la o parte din tine.

    RăspundețiȘtergere