marți, 26 martie 2013

Back.New chapter.



   


Ia ia ia..
M am complacut de ceva vreme intr o stare de cacao , in care -prin nesimtirea si egoismul meu nemasurat-, v am implicat si pe voi, dragi si drage ale mele.

Numa' ca, cei ce ma stiu atat de bine, ma mai trag de cuate din cand in cand, sa mi aduca aminte ca ,-la naiba!- is totusi dracuasa de Borgia, sau cel putin asa sustinez uneori..Nah!

Asadar si prin urmare, ca sa fie ceva de genul prolog a ceea ce va urma in curand ,-senzational si in derect, dar mai ales in reluare-, am facut primul pas.

M am "rebotezat" Borgia. Recunosc, mi o fost o tzara cam aiurea, dar zis am ca de nu am curajul sa redevin nemernica amu, n o voi mai face ever.

So..Reconstituire.
Una bucata B. redevenita sanjeruasa Evului Modern, care, spre usurarea multora nu mai gandeste cum sa si taie venele(adica sa si le lase mari,mici sau sa si faca fundita la ele)-aceasta Borgie, la sujestia celui ce o ia la palme o data la trei luni(sau cum ii cazu')- reinvie spre bucuria sa si a celorlalti..Caci deh..perioada de doliu o trecut..No body,no pain..isnt it?:)

Boon..De unde schimbarea brusca de atitudine?
De la dusul rece administrat aseara de un drag pretin care ma traje de par si mi face carare, atunci cand nu mai suporta vaicarelile ce devin deja agasante..
Si nu numai el..Am injeri ce ma vegheaza si se intreaba retoric cat ma tine starea asta de shit, plictisiti poate de negrul voluntar asternut si peste muaca me, dar si peste blog.

Pana me! Explicatii nu mai dau.
Dara conversatia de ieri m o pus pe ganduri..Stiti voi:"Daca doi iti spun ca esti beat, du te de te culca.."Asa si cu firea me complecsa si uneori complecsata..Daca multi spun ca s macabra, si nu s io..inseamna ca intr adevar ai hev a big problem..
Niciodata nu e insa prea tarziu. Iara recunoasterea propriei tulburari comportamentale(fie si aici), e un pas sigur si concret spre vindecare.
Pentru ca ceea ce eu credeam ca e "mistocareala suPtila", era vazuta obiectiv, din afara, DISPERARE. Si cred chestia asta..Fost am disperata doar dupa un raspuns..Care nu o venit si nici nu va sa vie.

Drept pentru care, imi schimbez atitudinea.Iara. Ca duar is cameleonica, perversa si jmechera.Is Borgia,in pana me..

Si apropos..caut Californicheishan..necenzurat..sa am cu ce mi clati retina:))

“Există o limită a rezistenţei în fiecare. Când e atinsă, nu mai ai poftă să te justifici.”

2 comentarii :

  1. MAZEL TOV , BORGIA !
    SA MOARA NECAZUL PENTRU PRIMA OARA DUPA MULT TIMP AM CITIT TOATA SCRIEREA TA , CUVANT CU CAVANT ....
    DECI , DUPA DUS RECE SI ALTE PORCARII CE LE FACI SINGURA AI AJUNS LA LUMINATA CONCLUZIE CA TOT MAI BUNA ESTE BORGIA SI TE POTI PISA CONTRA VANTULUI SI A TUTUROR CELOR CARE NU ......... SI NU RAMANE!
    CAT DESPRE CALIFORNICATION , POATE ITI FAC DVD-URI SI LE TRIMIT CU POSTA :)))) CA DOAR STAI PE STRADA POSTEI :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. conishua..adicatalea ceva pe japaneza ca jermana nu șprohăn de nici un fel...ceva de jenu..sar na ca mi ai tras palma dupe ceafă,moo..si al dreaq de bine mi e cand nu mai am stânci pe inimioara...si californicheișănul l om vedea tughedar..onlain=))..merci bro..serios d amu:)

      Ștergere