luni, 6 august 2012

Use it..it's free..(Linux-part one)


House. Dr.House. Ca si actor,Hugh ma incanta cu prestatia lui in serialul ulterior numit. Ca si personaj, Greg House ma incita. Ma provoaca. Ma face (fara vrere), sa il compar cu un trecut, cu toate ca nu exisa termen de echivalare..Deoarece, ambii sunt aroganti, insa numai House judeca..Cu creierul si nu cu prelungirea inutila a corpului..
Poza am "rapit o "de pe Facebook. Sentimentele de frustrare ce mi apartin, le am adunat in timp.Pe astea nu le dau nimanui. Nici macar cu lumanare.. Le voi arunca eu..Insa numai atunci cand imi voi gasi explicatii pentru ele..

De ce sunt asa de "acra" azi? Pentru ca nu inteleg multe..Dar am de gand sa mi folosesc macar emisfera cerebrala dreapta..Parca in ea e raspunzatoare cu partea creativa..parca..
Asa ca las dreaq la o parte faza cu ganditu' ..Ce e in exces, dauneaza intotdeauna..N'est pas?

Massive Attack - Karmacoma
   
 

Damn..It s so "wow " this song..I' m already in coma..karmacoma..

Uh, Doamne…Inteligența mea sclipitoare începe să devină o povară. – Gregory House

N.A.....Bineinteles ca ma intuieste pe mine..=))

3 comentarii :

  1. Vezi tu...
    Poate lumea n-ar trebui invitată la gratuitate când vine vorba de creier. Creierul. Propriu...:)
    Riști să te enervezi. Mai bine încerci să-i ocolești atunci când îi vezi că deschid gura.

    Oricum ai da-o termenul de creier se reduce și ajunge de unde a plecat, din starea de a DISCERNE, de a învăța a separa răul de bine:începi cu tine și apoi cu ceilalți. :)
    Zi răcoroasă să ai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Racoroasa la 42 de grade, cu un ventilator antic..Pff..Sar'na oricum..Iara la faza cu discernamantul meu propriu si personel, ridic doua deste si declam:De doua saptamani is blonda..Se pune??:)Glumesc..si stii ca tin cont de sfaturile tale:)

    RăspundețiȘtergere