luni, 20 august 2012

My place is not there..



Ganduri, vise, dorinte...undeva-candva, dar atat de aproape
   
 

Locul meu nu este in trecut. De fapt, nimeni nu ar trebui sa se hraneasca din , si cu "ce a fost odata"..Chiar daca, uneori. in negura nestiuta a sufletului, se iveste o dorinta trecatoare , de a mai trai macar o frantura de clipa ,din  ce a fost feeric..

Locul meu nu este acolo. Unde sunt dorita, insa nu si tolerata. Motivatie? Nu una, ci infinit de multe..Si inutile. 

Locul meu nu este in nici o urbe ascunsa..Nu in Vulgaria. Acolo unde dorinta carnala, -subtila sau nu-, este tapetata cu usurinta si dezinvoltura prin jargoane si argouri tipice celor sictirizanti, far' de prejudecati si far' de bun simt..Si in primul rand..FARA SCRUPULE..

Locul meu nu este langa cei ce nu ma vor. Pentru ca nu ma pot avea asa cum isi doresc sa fiu pentru ei. Docila. Umila. Aprobatoare..

Locul meu l am gasit. Sau poate ca inca il caut. Ori nu l voi afla nicicand..Who knows? 

Incerc sa dau o replica demna si realista, mie insumi. Sa ma ajut sa inving frustrarea cauzata de nestiinta..Nu imi cereti explicatii pentru filosofia asta, aparent ciudata , si foarte nepotrivita in peisagistica zilei de azi..Sau poate ca da..Doar e Luni..

Luati o doar ca urmarea unei stari de nestare prin care trecem uneori, fara insa a ne si dori acest fapt..

....E ca atunci cand nu iti gasesti locul..

Un comentariu :

  1. Nu stiu cine esti, nu te-am cunoscut... Dar mi-as fi dorit sa te cunosc, sa fiu in acelasi spatiu si timp in care esti, in care ai fost.
    Cu toata sinceritatea,
    Algernon.

    RăspundețiȘtergere