marți, 21 august 2012

APEL LA UMANITATE!

Se numeste TUDOR ANA-MARIA, si este o frumoasa fetita de 12 ani din Galati. La prima vedere, Ana pare a fi un copil fericit. Premianta, cu bursa de merit, cuminte - totul pare fara de cusur..



 Insa... Ana sufera de o boala cumplita, care ii umbreste adolescenta...




 Diagnosticul este urmatorul: SCOLIOZA DORSOLOMBARA DEXTROCONVEXA FORMA GRAVA CU MODIFICARI IMPORTANTE DE STATICA SI DE CUTIE TORACICA, si necesita 4 interventii chirurgicale pe coloana vertebrala, ce costa 50 000 de euro.

 O putem ajuta sa aiba o viata fireasca. De aceea, va rugam din suflet sa nu ne ignorati mesajul, si sa contribuiti cu cat puteti pentru a ii darui Anei Maria  posibilitatea de a avea o adolescenta si o viata NORMALA, dupa care tanjeste atat de mult!

 Puteti dona orice suma in urmatoarele conturi:

 cont in lei RO17  RZBR 0000 0600 0657 3971
 cont in euro RO17 RZBR 0000 0600 14860681 

 RAIFFEISEN BANK -  

sucursala: GALATI





Conturile bancare apartin tatalui Anei , TUDOR DANIEL VALENTIN

Pentru  veridicitatea  spuselor, anexam mai jos, fotocopii dupa diagnosticare, si alte documente medicale..


Dumnezeu sa va binecuvanteze, iar Anei multa incredere si putere pentru a isi redobandi sanatatea!


4 comentarii :

  1. Un copil minunat,am avut placerea sa intalnesc aceasta fetitza

    RăspundețiȘtergere
  2. cine o cunoaste pe ana maria poate confirma cumplita boala Oameni buni acest copil este inca la inceputul vietii haideti sa-i dam o sansa la viata sa o facem fericita

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca cine o cunoaste pe ana maria stie ce suferinta are dupa urma acestei boli. o cunos si cred ca are dreptul de a fi fericita si sanatoasaOameni buni haideti sa o ajutam sa se faca bine MERITA SA AIBA DREPTUL LA O VIATA LINISTITA SI O COPILARIE FERICITA

    RăspundețiȘtergere
  4. ANA MARIA MERITA SA TRAIASCA....ARE DE ABIA 12 ANI...ACORDA-TII O SANSA LA VIATA...SI LA CE ISI DORESTE EA CEL MAI MULT....SA FIE UN COPIL NORMAL!!

    RăspundețiȘtergere