vineri, 6 iulie 2012

Hardughia rosie



N am ce sa va fac..Pana nu ajung sa ating marea, va stresez cu amintiri despre ea..Asa ca, iertati boieri dumneavoastra ca va umplu privirea cu castele de nisip, bagaje si prosoape murate..
Ashea ca, ia bagati urechea de ascultati l pe Tudor cum canta despre Fetesti, si incercati sa mi parcurjeti aventurile poate banale, poate nu..

Vama Veche - Vara asta
   
 

http://sorina2511.blogspot.ro(sar'na pt imajine:))

No..si ajunjeam acasica noaptea pe la unu..pana n strada noastra, era un chiosc unde se vindeau hamsii..proaspete..Luam o doza di bere, si savuram cina noastra super tarzie, afara, in curte, in acompaniamentul greierilor..
...................................................................................................................................................................
In ziua plecarii, iara o plouat..Nu puteam face plaja,in schimb am fost sa ne sarutam marea..Si sa ii promitem, ca de fiecare data , ca ne vom intoarce..Pentru ca ea este acolo..Intotdeauna..
Bineinteles ca, inainte de a pleca, am trecut sa luam vestita plashinta dobrijeana pt acasa.. Scumpa, dar facuta asa cum tre'..Ca la mama acasa..
Poze, pupaceli, imbratisari..chiar si lacrimi..N am mai avut nevoie de taxi. Ne o dus fiica gazdei, O doamna extraordinara..ne o insotit si sotul, si dulcea lor copila..
Gara..Inca o tigara..
Trenul. Plin. locuri tat din ajentie..Oboseala, mastodontu' sub canapea(mi s o julit:()Pe la Faurei, trebuia sa schimbam trenu' si sa luam un personal..Cum sa fashem asa ceva, noi..doua vipe?Suna l pe tata sa vina prin hartoape pan' la Faurei gara, sa si ia mimozele..Ca deh..Le ar fi usturat poponetzu' pe banci de personal..
.................................................................................................................................................................
Fost a..dus a..o veni iara clipa cand o sa iubim marea din nou..V am spus ca eu vreau sa mor acolo? Doaaaa..Dara mai asteptati, ca mai am chef de balaceala inca 50 de ani d'amu incolo..

Un meduz si o meduza..shed la soare ,buza'n buza..


Am uitat..
"Dati la mine o votare..
pentru a mea reinventare.."
Please,please..ca i moka..

Un comentariu :