luni, 2 iulie 2012

My psychological profile... blue imperfect (1)



Buddha Bar IV - Chi Is Spheeris   Dancing with the Muse
   
 

8 comentarii :

  1. Vorba ` ceea ...ce nu te omoara ,te face mai puternic !!!...v-a-v de esecuri ,dezamagiri s`alte cele lumesti ....
    Cat despre cei care ne fac probleme,constienti fiind ...cred ca trebuie sa-i tratam fara mila ,cu idiferenta ! Nimeni si nimic nu merita sa ne strice linistea,mai ales linistea sufleteasca ...Stiu ,e usor de zis ,greu de facut ....Daaaaar ,macar sa ne motivam subconstientul cu asta!
    Asadar si prin urmarea...pana revii cu capitolul 2,am sa fac o analiza mai amanuntita asupra capitolului 1 !:)))...ca dehhh...mai sunt si alte ` celea in asteptarea-mi ! :D

    ...ღ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mnah..amu ,cu postarea aista,bag sama ca tre' sa mi dau un refresh general..Nu de alta,dara vine concediul..si tre' sa fiu new si in deplinataea fortelor mele psihice..mult incercate in ultima vreme..Kiss raza me..laviu ancore..:)

      Ștergere
  2. Nu te intreba ce ii trebuie lumii...intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba....deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata...ma bucur ca ai revenit...ITI MULTUMESC CA EXISTI....te sarut suflete T.I.M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ma face sa prind viata? Blogul aista..pe cere,volintira , l am abandonat pt scoape mai.."nenobile"..Dara amu is acilea..si nu mai plec nici cu excavatoru'..
      Ce ma mai face sa prind viata? ADEVARATII PRIETENI..Cei ce imi iarta ratacirile, si ma impulsioneaza sa lupt..t.i.m you too,injere..always:)

      Ștergere
  3. HAI LA LUPTA CEA MAREEEEEEEEEEEE !
    EU VARA NU MOR !
    LEOAICOOOOOOOO ESTI GRAVA ! TE-AI BAGAT IN INTROSPECTIE CU O LUNA INAINTE DE ZIULICA TA , VAD CA E PE CAPITOLE .........
    NU AM PUTUT CITI CU ATENTIE , ROSU ASTA AL DUMNEAVOASTRA MI-A DAT O ANGOASA DE M-A LUAT CU TREMURATUL :)
    SI DACA ESTI LA DESTANUIRI ..... " NOI CEI DE DUPA BLOCURILE GRII " VREM DIN ALEA SI DIN ALEA ;DACA E BAL .......BAL SA FIE !
    TE PROVOC !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apai taman cand ma provocai tu..io dadeam din deste la tastatura..Ca am avut un chef azi..tulai Doamne..Ashe ca..raspuns am la provocare..Deocamdata mai decent..after..mai "suculent"=))

      Ștergere
  4. ALELEEEEEE !!!!! CA AI LASAT LA LIBER :))
    SA TE VEZI PLINA DE " DR" SI ALTII .....
    BORGIA , AI TUPEU !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tupeu da tupeu,fratioare..Ce mi pot face? Jugulara ii la locu' ei..deocamdata=))Haidi..tzuca sor'ta..

      Ștergere